Αρμενία: Με την Brunette στο Λίβερπουλ

Αρμενία: Με την Brunette στο Λίβερπουλ

Η δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας γνωστοποίησε πριν από λίγο την εκπρόσωπο του για την Eurovision 2023 η οποία δεν είναι άλλη από την 18χρονη ανερχόμενη pop τραγουδίστρια Brunette.

Η νεαρή Αρμένισσα τραγουδίστρια δήλωσε “Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ τα νέα μαζί σας. Απλώς δημιουργώ μουσική και αυτή τη φορά θα τη μοιραστώ με το ευρωπαϊκό κοινό!“.

Ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής της Αρμένικης δημόσιας τηλεόρασης Hovhannes Movsisyan δήλωσε τα εξής: Πέρυσι, η αποστολή μιας νεαρής καλλιτέχνιδας (Rosa Linn) στη Eurovision ήταν δικαιολογημένη. Το τραγούδι (Snap) εξακολουθεί να είναι επιτυχημένο και αιχμαλωτίζει εκατομμύρια θαυμαστές. Ελπίζω φέτος να εκπλήξουμε το ευρωπαϊκό κοινό με μια μοναδική Αρμένια καλλιτέχνιδα.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Brunette ασχολείται με την μουσική από την ηλικία των 4 ετών και γράφει τη δική της μουσική από την εφηβεία της. Τα τραγούδια της Night, Smoke Break and Light Blue Eyes έγιναν μεγάλες επιτυχίες στo Youtube μετρώντας εκατομμύρια views.

Μία σκέψη στο “Αρμενία: Με την Brunette στο Λίβερπουλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.