Απόψε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η συνέντευξη της Conchita Wurst και του Jean Paul Gaultier

Απόψε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η συνέντευξη της Conchita Wurst και του Jean Paul Gaultier

Απόψε, Παρασκευή 17/05, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, θα προβληθεί η συνέντευξη που παραχώρησαν στο τηλεοπτικό κανάλι του Ισραήλ ΚΑΝ, η Conchita Wurst (νικήτρια της Eurovision 2014) η οποία θα εμφανιστεί στον αυριανό μεγάλο τελικό και ο Jean Paul Gaultier (Γάλλος σχεδιαστής μόδας), ο οποίος έχει επιμεληθεί την εμφάνιση της Madonna και της Dana International, τις οποίες επίσης θα τις δούμε επί σκηνής στον τελικό του Σαββάτου.

Να θυμίσουμε ότι εκτός από τους παραπάνω, στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019 θα εμφανιστεί o Nadav Guedj (Ισραήλ 2015), η Ilanit (Ισραήλ 1973 και 1977), η Gal Gadot (Ισραηλινή ηθοποιός, μοντέλο και πρωταγωνίστρια της ταινίας Wonder Woman), η περσινή νικήτρια Netta, ο νικητής του 2015 Måns Zelmerlöw, η Ελένη Φουρέιρα (Κύπρος 2018), ο Verka Serduchka (Ουκρανία 2007), και η Gali Atari (νικήτρια του 1979 με τους Milk and Honey για το Ισραήλ).

Την συνέντευξη της Conchita και του Jean Paul Gaultier θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε στις 21:00 στους τηλεοπτικούς σας δέκτες από την συχνότητα της ΕΡΤ1, ενώ διαδικτυακά από ΕΔΩ.

 

2 σκέψεις για το “Απόψε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η συνέντευξη της Conchita Wurst και του Jean Paul Gaultier

  1. Ποιος ασχολείται ακόμα μαζί του; Εξελίχτηκε σε μία ακόμα περισσότερο τραγελαφική φιγούρα.

  2. Γέλασα πολύ το πρωί, όταν έδωσε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο: στραβοπατούσε τόσο πολύ τις γόβες, που στηριζόταν σε κάποιον παρατρεχάμενο, για να μην πέσει κάτω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.