Σκάνδαλο! Ηθοποιός κατηγορεί τον Assi Azar για σεξουαλική επίθεση!

Σκάνδαλο! Ηθοποιός κατηγορεί τον Assi Azar για σεξουαλική επίθεση!

Έχουν βουίξει τα εβραϊκά Μ.Μ.Ε.

όπως διαβάσαμε σε αρκετές ενημερωτικές ιστοσελίδες του Ισραήλ, γνωστός ηθοποιός, ο Yehuda Nahari Halevi, κατηγορεί τον συμπαρουσιαστή της Γιουροβίζιον 2019 Assi Azar ότι του επιτέθηκε με ερωτικές διαθέσεις. Ο τελευταίος, με την ιδιότητα του παραγωγού της τηλεοπτικής σειράς “Η ωραία και ο φούρναρης” (Lehiyot Ita), έκανε τις οντισιόν για τους ρόλους. Εκεί βρέθηκε ο συγκεκριμένος ηθοποιός, ο οποίος, αφού προσκλήθηκε στο σπίτι του παρουσιαστή, δέχθηκε την επίθεση, με τον Azar να αγγίζει τον εαυτό του και να του λέει προστυχόλογα. Όταν είδε ότι δεν υπήρξε ανταπόκριση, συνέχισαν να συζητούν για το σήριαλ. Το περιστατικό έγινε πριν από 10 χρόνια, ο δε ηθοποιός υπέβαλε κατάθεση στην αστυνομία μόλις το 2021, πέρασε μάλιστα και το τεστ αλήθειας, όμως η υπόθεση είχε πλέον παραγραφεί. Ο ντόρος όμως παρέμεινε… Για την ώρα, ο παρουσιαστής αρνείται τα πάντα (παραδέχτηκε μόνo ότι φιλήθηκαν), ενώ το κανάλι Keshet δηλώνει ότι ερευνά βαθιά την υπόθεση, την οποία αποκάλυψε το θύμα στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Walla!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά;

Οι gay σκηνές είναι από την ταινία “Snails in the rain” (2013), στην οποία παίζει ο εν λόγω ηθοποιός, μαζί με τον Yoav Reuveni, με θέμα έναν απαγορευμένο έρωτα εν μέσω πολέμου. Όσο για τον Assi Azar, είναι παντρεμένος με τον Albert Escola και δραστηριοποιείται για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.