Αλβανία JESC 2019: Η Isea Çili εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό, με το τραγούδι “Mikja Ime Fëmijëria”

Αλβανία JESC 2019: Η Isea Çili εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό, με το τραγούδι “Mikja Ime Fëmijëria”

Πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε ο εθνικός τελικός της Αλβανίας για την Junior Eurovision 2019, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο την Πολωνία. Νικήτρια αναδείχτηκε η Isea Çili με το τραγούδι Mikja Ime Fëmijëria.

Από τον περασμένο Μάιο μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου, η δημόσια τηλεόραση της Αλβανίας δεχόταν συμμετοχές για την Junior Eurovision 2019. Από όλες τις αιτήσεις, ο αλβανικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ενέκρινε 18, οι οποίες και διαγωνίστηκαν στον εθνικό τελικό. Η νικήτρια επιλέχθηκε από μια επαγγελματική κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους Anxhela Peristeri, David Tukici, Andri Xhahu και Bojken Lako.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την νικητήρια συμμετοχή:

Η Αλβανία συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 2012, ενώ απείχε τις χρονιές 2013 και 2014. Η καλύτερή της θέση είναι η 5η, την οποία κατέλαβε το 2015, με χειρότερή την 17η, στην οποία βρέθηκε πέρυσι με την Efi Gjika και το τραγούδι Barbie, συγκεντρώνοντας 44 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.