Ο Jon Ola Sand παραιτείται από την θέση του Executive Supervisor της Eurovision

Ο Jon Ola Sand παραιτείται από την θέση του Executive Supervisor της Eurovision

Ο Jon Ola Sand, ο Executive Supervisor του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision από το 2011, ανακοίνωσε ότι ο διαγωνισμός του 2020 θα είναι ο τελευταίος του σ’αυτή τη θέση.

Ο Jon Ola θα αφήσει επίσης την θέση του Διευθυντή Ζωντανών Εκδηλώσεων της Junior Eurovision, της Eurovision Young Musicians και της Eurovision Choir.

Μετά τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ, ο Jon Ola θα επιστρέψει στην πατρίδα του την Νορβηγία για να αναλάβει ένα νέο ρόλο στην γραφείο διεύθυνσης του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού σταθμού NRK, επιβλέποντας τη νέα στρατηγική για τη δημιουργία ενός ισχυρού, καινοτόμου και μελλοντοστραφούς οργανισμού.

“Η τελευταία δεκαετία στην Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) ήταν φανταστική και συναρπαστική, αλλά θα είναι καλό να γυρίσω σπίτι “, δήλωσε ο Jon Ola.

“Έχω ασχοληθεί με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για περισσότερα από 20 χρόνια. Αρχικά ως επικεφαλής της αποστολής της Νορβηγίας, στη συνέχεια ως Executive Producer στο Όσλο το 2010 και είχα το προνόμιο να είμαι ο καπετάνιος του πλοίου στη Γενεύη τα τελευταία 9 χρόνια.”

“Στο Ρότερνταμ θα είναι ο δέκατος διαγωνισμός μου ως Executive Supervisor και φαίνεται καλή στιγμή να δοθεί η σκυτάλη και να αναλάβω μια νέα πρόκληση στην NRK. Στο νέο μου ρόλο θα εργαστώ για να διασφαλίσω ότι η NRK θα συνεχίσει να είναι δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας παγκόσμιας κλάσης αλλά και για την καλύτερη δυνατή μορφή της στο μέλλον.”

Η NRK DG Thor Gjermund Eriksen είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Jon Ola πίσω στο NRK:

“Είναι υπέροχο που ο Jon Ola γυρνά πίσω. Με το ιστορικό και την τεράστια εμπειρία του, θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της NRK και θα μας προετοιμάσει ώστε να μετακομίσουμε στο ολοκαίνουργιο σπίτι μας.”

Καθώς συνεχίζονται οι εργασίες για τον 65ο διαγωνισμό, η EBU θα διεξάγει μια επιλογή αναζήτησης για τον διάδοχο του Jon Ola.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.