Αλβανία: H Sacha Jean-Baptiste υπεύθυνη για την σκηνική παρουσία της Anxhela Peristeri

Αλβανία: H Sacha Jean-Baptiste υπεύθυνη για την σκηνική παρουσία της Anxhela Peristeri

H εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision 2021 Anxhela Peristeri είχε προαναγγείλει μέσω των social media της πως η ετοιμάζει μια έκπληξη σχετική με την σκηνική παρουσία της συμμετοχής της. Η έκπληξη αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός πως η Σουηδέζα σκηνογράφος  Sacha Jean-Baptiste ανέλαβε την σκηνική παρουσία της Αλβανικής συμμετοχής. Η αποκάλυψη έγινε από το instagram της Anxhela.

Λίγα λόγια για την Sacha Jean-Baptiste

Η Sacha Jean-Baptiste κατάγεται από την Σουηδία και είναι σίγουρα μια από τις πλέον περιζήτητες χορογράφους και Stage directors στην Eurovision. Ανάμεσα στις συμμετοχές που έχει επιμεληθεί είναι 3 Κυπριακές συμμετοχές (2016-Minus One-Alter Ego-21η θέση, 2018-Ελένη Φουρέιρα-Fuego-2η θέση,2019-Τάμτα-Replay-13η θέση), το Euphoria της Loreen, το Beautiful Mess του Kristian Kostov, Το Love Wave της Iveta Mukuchyan, το She Got Me του Luca Hänni και πολλές ακόμα συμμετοχές.

Ας θυμηθούμε το Karma, το τραγούδι με το οποίο η Anxhela Peristeri θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στην Eurovision 2021.

2 σκέψεις για το “Αλβανία: H Sacha Jean-Baptiste υπεύθυνη για την σκηνική παρουσία της Anxhela Peristeri

  1. Να προσθέσω επίσης ότι η baptiste το 2019 είχε αναλάβει και το staging της – προσωπικά πολύ αγαπημένης μου- μαλτεζικης συμμετοχής chameleon

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.