Αζερμπαϊτζάν: Διέρρευσε το “Mata Hari” η συμμετοχή της Efendi στην Eurovision 2021

Αζερμπαϊτζάν: Διέρρευσε το “Mata Hari” η συμμετοχή της Efendi στην Eurovision 2021

Νωρίτερα από το αναμενόμενο κυκλοφόρησε η συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision 2021 με τίτλο “Mata Hari”και ερμηνεύτρια την Efendi. Συγκεκριμένα διέρρευσε το μισό τραγούδι, όπως μπορούμε να ακούσουμε στο παρακάτω video το Mata Hari είναι ένα ethno-pop τραγούδι με πολύ έντονο το ανατολίτικό στοιχείο, όπως ακριβώς και η περσινή συμμετοχή της Efendi, “Cleopatra”. Οι δημιουργοί του τραγουδιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ενώ ολόκληρο το τραγούδι καθώς και το videoclip του τραγουδιού αναμένεται να αποκαλυφθούν μέσα στην ημέρα.

https://www.youtube.com/watch?v=cqXN4wE33CI

Λίγα λόγια για την Efendi

H Samira Efendi είναι μια 29χρονη pop και jazz τραγουδίστρια που γεννήθηκε στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού. Ξεκίνησε την καριέρα της από διάφορους τοπικούς μουσικούς διαγωνισμούς και έγινε γνωστή μέσω του The Voice  του Αζερμπαϊτζάν το 2016.  Αναδείχθηκε μέσω εσωτερικής επιλογής ως η εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision 2020 με το  τραγούδι Cleopatra. Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020 η δημόσια τηλεόραση του Αζερμπαϊτζάν ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο της Efendi και πραγματοποίησε μια εσωτερική διαδικασία επιλογής τραγουδιού, όπου ανάμεσα από 6 τραγούδια επιλέχθηκε το Mata Hari, μια ωδή στην διάσημη Ολλανδέζα εξωτική χορεύτρια – κατάσκοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.