Νορβηγία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα των Keiino

Νορβηγία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα των Keiino

Οι πρόβες στο Expo Tel Aviv μπήκαν στην 4η μέρα τους και είναι η σειρά των χωρών από το δεύτερο μισό του 2ου ημιτελικού να προβάρουν για πρώτη φορά τις συμμετοχές τους. Ένα ακόμα σύνολο από 9 χώρες μετά τις πρώτες 9 χτες, θα ανέβουν στην σκηνή για την πρώτη τους πρόβα και οι οποίες είναι οι : Κροατία, Μάλτα, Λιθουανία, Ρωσία, Αλβανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία και το Αζερμπαϊτζάν.

Η πρώτη πρόβα της Νορβηγίας

Μετά το μεσημεριανό διάλλειμμα σειρά να προβάρει για πρώτη φορά έχει η Νορβηγία, η οποία φέτος εκπροσωπείται από τους Keiino και το τραγούδι “Spirit in the Sky” . To νεοσύστατο γκρουπ που δημιουργήθηκε για τον σκοπό της Eurovision απολαμβάνει μέχρι στιγμής μεγάλη αποδοχή από τους φαν, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και από τα γραφεία στοιχημάτων που τους θέλουν μέσα στην δεκάδα.

Όλα τα μέλη του γκρουπ είναι ντυμένοι στα μαύρα. Στην αρχή του τραγουδιού, ο Tom και ο Fred βρίσκονται στον διάδρομο της πασαρέλας στο μπροστινό σημείο της σκηνής ενώ η Alexandra στέκεται στην κεντρική σκηνή. Οι καλλιτέχνες στην συνέχεια συναντιούνται μαζί στην κύρια σκηνή.

Οι οθόνες LED στο πίσω μέρος της σκηνής προβάλουν χιονισμένα βουνά στα χρώματα του πάγου ενώ οι οθόνες γυρίζουν για να αποκαλύψουν στη συνέχεια  τα χρυσά φώτα πίσω από αυτές.

Το γκρουπ φωνητικά δένει αρμονικά ενώ δουλεύει πολύ καλά μαζί και έχουν μεγάλη χημεία. Τα φωνητικά τους ακούγονται καλά και η Alexandra διεκπεραιώνει την ψηλή στο τέλος του τραγουδιού με άρτιο τρόπο.

Δείτε το βίντεο της πρώτης πρόβας των Keiino:

https://www.youtube.com/watch?v=qGpvsSmvnU4

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.