Αλβανία: Ακούστε την ανανεωμένη εκδοχή του “Sekret” της Ronela Hajati

Αλβανία: Ακούστε την ανανεωμένη εκδοχή του “Sekret” της Ronela Hajati

Κυκλοφόρησε πριν από λίγο το videoclip της Αλβανικής συμμετοχής για την Eurovision 2022, “Sekret” με ερμηνεύτρια την Ronela Hajati. Στο videoclip αυτό ακούμε την εκδοχή του τραγουδιού με το οποίο η Ronela θα διαγωνιστεί στο Τορίνο και όχι με αυτή που κέρδισε το Festivali i Këngës. Εκτός από Αλβανικά, στο τραγούδι χρησιμοποιεί αγγλικά, και κάποιες φράσεις στα Ισπανικά.

https://www.youtube.com/watch?v=iMu47raqbcc&ab_channel=EurovisionSongContest

Ποια είναι η Ronela Hajati;

Η Ronela Hajati είναι 32 χρονών γεννημένη και μεγαλωμένη στα Τίρανα και είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς pop τραγουδίστριες της Αλβανίας, με πλήθος συμμετοχών σε μουσικά φεστιβάλ της χώρας αλλά και επιτυχιών από το 2006 μέχρι σήμερα. Η Ronela υπογράφει η ίδια τους στίχους του Sekret ενώ η σύνθεση είναι του Marko Polo οποίος έγραψε και την μουσική στο Theje του Alban Ramosaj Που κατατάχθηκε δεύτερο στο φετινό Festivali i Këngës. Το Sekret είναι ένα ethno-pop τραγούδι με R&B στοιχεία που μιλάει για έναν απαγορευμένο αλλά παθιασμένο έρωτα.

Θυμίζουμε επίσης, ότι η Αλβανία θα διαγωνιστεί στο 1ο μισό του 1ου Ημιτελικού στις 10 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.