Αζερμπαϊτζάν: Την άλλη βδομάδα το τραγούδι του Nadir Rustamli

Αζερμπαϊτζάν: Την άλλη βδομάδα το τραγούδι του Nadir Rustamli

Σύμφωνα με το Αζέρικο σάιτ 12 Xal, η συμμετοχή του Nadir Rustamli θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα. Από συνολικά 300 συμμετοχές που υπεβλήθησαν για τον καλλιτέχνη, ο φορέας επέλεξε αρχικά έξι οι οποίες έπειτα ηχογραφήθηκαν με την φωνή του Nadir. Στη συνέχεια, κατατέθηκαν σε μια επιτροπή η οποία ψήφισε αυτή που θεωρούσε την καταλληλότερη για εκπροσώπηση. Δεν διευκρινίστηκε ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, παρά μόνο ότι η συμμετοχή θα συνοδευτεί με βίντεο κλιπ.

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Nadir Rustamli είναι Αζέρος τραγουδιστής. Αν και μόλις 22 χρονών, έχει συμμετάσχει σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς και talent shows με πιο πρόσφατή του διάκριση την νίκη του στο The Voice of Azerbaijan. Στο συγκεκριμένο show, coach του υπήρξε ο εκπρόσωπος της χώρας και νικητής της Eurovision 2011 Eldar Gasimov. Ο ερμηνευτής μεταξύ άλλων ερμήνευσε και δύο αγαπημένες συμμετοχές των fan κατά την παραμονή του στο παιχνίδι, και συγκεκριμένα το We could be the same (Τουρκία 2010) και Arcade (Ολλανδία 2019).

Το Αζερμπαϊτζάν πέρυσι εκπροσωπήθηκε από την Efendi και το Mata Hari. Αν και από τις συζητημένες συμμετοχές προ διαγωνισμού, εν τέλει περιορίστηκε μόλις στην 20η θέση με 65 βαθμούς στον τελικό.

Πηγή: 12Xal

Μία σκέψη στο “Αζερμπαϊτζάν: Την άλλη βδομάδα το τραγούδι του Nadir Rustamli

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.