Αζερμπαϊτζάν: Ακούστε την συμμετοχή της Samira Efendi με τίτλο “Cleopatra”

Αζερμπαϊτζάν: Ακούστε την συμμετοχή της Samira Efendi με τίτλο “Cleopatra”

Κυκλοφόρησε το τραγούδι με το οποίο η Samira Efendi θα εκπροσωπήσει τo Αζερμπαϊτζάν στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Cleopatra” όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες. Η Samira επιλέχθηκε εσωτερικά από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας κι ανακοινώθηκε ως εκπρόσωπος.

Λίγα λόγια για την Samira Efendi

Η Samira γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1991 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και είναι τραγουδιστρια. Έχει συμμετάσχει σε πολλά δημοφιλή μουσικά προγράμματα. Έλαβε μέρος στον εθνικό τελικό της χώρας Böyük Səhnə, όπου δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό αφού είχε ισοβαθμήσει στο ημιτελικό και διάλεξαν τον Erkin Osmanli.  Το 2015-2016 συμμετείχε στο The Voice of Azerbaijan και κατέληξε στην τρίτη θέση. Το 2017 πήρε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό μουσικής Silky Way Star όπου τερμάτισε και εκεί στην τρίτη θέση. Το 2019, η Samira ήταν ανάμεσα στους πέντε τελικούς καλλιτέχνες που είχαν ληφθεί υπ’ όψιν από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας.

Μία σκέψη στο “Αζερμπαϊτζάν: Ακούστε την συμμετοχή της Samira Efendi με τίτλο “Cleopatra”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.