Αλβανία: Ακούστε την νέα εκδοχή του τραγουδιού “Fall From The Sky” της Arilena Ara

Αλβανία: Ακούστε την νέα εκδοχή του τραγουδιού “Fall From The Sky” της Arilena Ara

Η Αλβανία, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο ήταν η πρώτη χώρα που επέλεξε την συμμετοχή της για την Eurovision. Ήταν το τραγούδι Shaj με ερμηνεύτρια την Arilena Ara η οποία κέρδισε στις 22 Δεκεμβρίου την πρώτη θέση στο 58ο Festivali i Këngës και ως εκ τούτου το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Αλβανία στην Eurovision 2020.

Λόγω των κανονισμών του Festivali i Këngës όπου τα τραγούδια πρέπει να ερμηνεύονται αποκλειστικά στην Αλβανική γλώσσα ενώ δεν υπάρχει ο περιορισμός των 3 λεπτών, σχεδόν κάθε χρόνο η Αλβανική συμμετοχή τροποποιήται από την αρχική εκδοχή που κέρδισε το φεστιβάλ ενώ πολύ συχνά προστίθενται αγγλικοί στίχοι. Έτσι και φέτος η Arilena θα συμμετάσχει στην φετινή Eurovision με διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού της από αυτή με την οποία ήρθε πρώτη στο φεστιβάλ, το τραγούδι πλέον έχει αγγλικούς στίχους και ο νέος του τίτλος είναι, “Fall From The Sky” . Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την νέα εκδοχή της Αλβανικής συμμετοχής στο lyrics video που βγήκε πριν λίγο.

https://www.youtube.com/watch?v=p-E-kIFPrsY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.