Τάνια Μπρεάζου: Η Eurovision είναι στα άμεσα σχέδια μου

Τάνια Μπρεάζου: Η Eurovision είναι στα άμεσα σχέδια μου

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ειδησεογραφικό σάιτ e-stage.gr και την δημοσιογράφο Ελπίδα Ζαραδούκα, η Τάνια Μπρεάζου επανέλαβε την επιθυμία της να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision. Η ανερχόμενη καλλιτέχνις μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το θέμα Eurovision. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για την αντίθεση μεταξύ παλιάς της δήλωσης για το ότι θέλει να κάνει καριέρα στην χώρα μας και του γεγονότος πως το καινούργιο της κομμάτι είναι αγγλόφωνο και αν αυτό σημαίνει κάτι για τον διαγωνισμό δήλωσε τα εξής:

“Η Eurovision μου αρέσει από μικρό παιδί και με έχω φανταστεί πάρα πολλές φορές να είμαι πάνω στη σκηνή της. Βέβαια περιμένω τη σωστή στιγμή, το να έρθει στην ώρα του, να είμαι έτοιμη και εγώ ψυχολογικά και να έχω ένα πολύ καλό κομμάτι. Η Eurovision είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Απλώς το ζήτημα είναι να το νιώσω εγώ και οι συνεργάτες μου στην Panik Records και να γίνει αυτό όποτε έρθει η ώρα του. Στη ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πάντα βρίσκεις τη σωστή στιγμή”.

Η Τάνια Μπρεάζου είναι 23 ετών, κατάγεται από την Ρουμανία και στην ηλικία των 2 ετών μετακόμισε στην Κρήτη με την οικογένειά της, συγκεκριμένα στα Χανιά όπου και έζησε τα πρώτα της χρόνια. Έπειτα εγκαταστάθηκε στην Ρόδο ενώ πλέον ζει μόνιμα στην Αθήνα όπου ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Την γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor όπου μαζί με την ομάδα της Τάμτα έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό κατακτώντας την 4η θέση. Έχει απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν για μια πιθανή συμμετοχή της στον διαγωνισμό, ενώ πέρσι ήταν ένα από τα ονόματα που φημολογούνταν έντονα για την Κύπρο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της με τίτλο Lovestab.

Πηγή άρθρου: e-stage.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.