Καλομοίρα: “Δεν είναι στα σχέδια μου η Eurovision 2017”. Δείτε ποια τραγουδίστρια προτείνει

Καλομοίρα: “Δεν είναι στα σχέδια μου η Eurovision 2017”. Δείτε ποια τραγουδίστρια προτείνει

Τους τελευταίους μήνες πολλά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών έχουν ακουστεί ως πιθανοί εκπρόσωποι της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision 2017 που θα διεξαχθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και αυτό της Καλομοίρας, η οποία μας εκπροσώπησε επάξια στον διαγωνισμό του 2008 με το “My Secret Combination” καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Προ ημερών, το διεθνές ειδησιογραφικό site για την Eurovision, Wiwibloggs είχε γράψει ένα άρθρο λέγοντας ότι τα 2 επικρατέστερα ονόματα για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, είναι αυτά της Καλομοίρας και της Demy. H Καλομοίρα απάντησε στον λογαριασμό του Wiwibloggs στο Instagram “Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, σας αγαπώ! Εκτιμώ πολύ τα γλυκά σχόλια σας! Η Eurovision δεν είναι στα σχέδια μου γι’αυτόν τον χρόνο, νομίζω πως η Demy θα ήταν εκπληκτική”. Μπορείτε να διαβάσετε για την απάντηση της Καλομοίρας εδώ.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις την κρατάνε μακριά από μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Eurovision, τουλάχιστον για φέτος. Μένει να δούμε αν τελικά η Demy ή κάποιο άλλο από τα ονόματα που φημολογούνται τον τελευταίο καιρό (Stereo Soul, Giorgina ft Koncept) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον επερχόμενο διαγωνισμό, όπως επίσης αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον τρόπο που θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης και το τραγούδι που θα ταξιδέψουν στο Κίεβο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.