Σερβία 2017: Ο συνθέτης του Molitva ετοιμάζεται για μία νέα συμμετοχή;

Σερβία 2017: Ο συνθέτης του Molitva ετοιμάζεται για μία νέα συμμετοχή;

Με μία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η Σέρβα καλλιτέχνιδα Danica Krstić από το studio ηχογράφησης, μαζί με το διάσημο συνθέτη Vladimir Graić, δημιουργό εκτός των άλλων και του νικητήριου Molitva, βάζοντας και τα hashtags #eurovision και #RTS (σερβική δημόσια τηλεόραση), ουσιαστικά μας προδιαθέτουν για τον εκπρόσωπο της χώρας στο Κίεβο. Μερικά λεπτά μετά τη δημοσίευση και αφού ήδη το θέμα είχε πάρει δημοσιότητα, τα σχετικά hashtags αφαιρέθηκαν, ίσως μετά την παρέμβαση του RTS, μιας και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

H Danica Krstić είναι 21 ετών και κατοικεί στο Κρούσοβο. Ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία ενώ είναι στο τρίτο έτος του Kragujevac Music School. Ασχολείται κυρίως με την έθνικ μουσική. Εφόσον τελικά είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει τη Σερβία στη Eurovision 2017, πρέπει να αναμένουμε κάτι στα σέρβικα με βαλκάνιο ήχο, συμμετοχές που μας έχει συνηθίσει η Σερβία τα προηγούμενα χρόνια όταν και πρωταγωνιστούσε στο διαγωνισμό. Η Danica ήταν υποψήφια στον εθνικό τελικό της Σερβίας για τη Eurovision και το 2015, όταν είχε κερδίσει η Bojana Stamenov, καταλαμβάνοντας -σε ισοψηφία- τη 2η θέση.

scena-danica

Ο Vladimir Graić έχει συνθέσει τρεις συμμετοχές χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας στη Eurovision και δύο στη Junior. Συγκεκριμένα πέρα από το νικητήριο Molitva της Σερβίας το 2007, δικές του δημιουργίες είναι το Verjamen της Σλοβενίας το 2012 και το Beauty Never Lies της Σερβίας το 2015. Επίσης συνέθεσε τη συμμετοχή του Μαυροβουνίου στη Junior Eurovision 2015 και της φετινής συμμετοχής της Σερβίας.

Η Σερβία αναμένεται και αυτή τη χρονιά να επιλέξει τον εκπρόσωπό της με απευθείας ανάθεση, όπως έπραξε και πέρσι με τη Sanja Vučić, η οποία κατέλαβε τη 18η θέση στο τελικό με το τραγούδι Goodbye (Shelter).

Δείτε τη φώτο που ανέβασαν πριν από λίγο στο instagram οι δύο καλλιτέχνες:

serbia

Στο παρακάτω βίντεο δείτε το τραγούδι με το οποίο συμμετείχε στον εθνικό τελικό της Σερβίας το 2015 η Danica:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.