Αποκλειστική συνέντευξη Tony Maiello: “Οποιαδήποτε κατάχρηση και εκμετάλλευση θέσης είναι καρκίνος για την κοινωνία”

Αποκλειστική συνέντευξη Tony Maiello: “Οποιαδήποτε κατάχρηση και εκμετάλλευση θέσης είναι καρκίνος για την κοινωνία”

Τις τελευταίες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει στο κρατίδιο του Αγίου Μαρίνου. Η ιστορία με τις προτάσεις της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας (SMRTV), σε διάφορους γνωστούς Ιταλούς καλλιτέχνες να εκπροσωπήσουν τον Άγιο Μαρίνο στο Κίεβο με την προϋπόθεση να χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι τη συμμετοχή τους με όχι ευκαταφρόνητα ποσά, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στο κόσμο της Eurovision και όχι μόνο. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Ιταλό pop τραγουδιστή Tony Maiello, που ήταν ο πρώτος που κατήγγειλε την τακτική αυτού του SMRTV. Σύμφωνα με τον ίδιο, του προτάθηκε να εκπροσωπήσει τον Άγιο Μαρίνο αρκεί να είχε για το σκοπό αυτό 500.000 €. Τα όσα ακολούθησαν με τις δηλώσεις της Arisa που δέχθηκε και η ίδια ανάλογη πρόταση, αλλά και τη διάψευση στις δηλώσεις Maiello από πλευράς SMRTV τα γνωρίζετε μέσα από τα προηγούμενα άρθρα μας. Ας δούμε τι είπε αποκλειστικά στον InfeGreece για όλα αυτά ο Tony Maiello, για τη σκληρή κριτική που δέχθηκε από το ιταλικό fan site για τη Eurovision eurofestivalnews, τη γνώμη του για τους φετινούς υποψήφιους του Σανρέμο, τη Eurovision κ.α.

Tony σε ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνεις, να μιλήσεις λίγο μετά τα όσα συνέβησαν και απασχόλησαν τους fans του διαγωνισμού αυτή τη βδομάδα.

Έγινες ξαφνικά γνωστός στη Eurovision bubble όταν πριν λίγες ημέρες αποκάλυψες πως είχες μία πρόταση από τη SMRTV να εκπροσωπήσεις τον Άγιο Μαρίνο στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision αφού πληρώσεις για αυτό 500.000 €. Πες μας μερικά πράγματα για εσένα που πιστεύεις ότι ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει.

Είμαι τραγουδιστής και συνθέτης. Ξεκίνησα την πορεία μου από το X Factor της Ιταλίας. Το 2010 κέρδισα το Σανρέμο στην κατηγορία των νέων καλλιτεχνών. Τα τελευταία χρόνια έχω γράψει τραγούδια για σημαντικούς καλλιτέχνες όπως η Laura Pausini, Giorgia, Francesco Renga και άλλους.

Τι πραγματικά συνέβη; Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις σου όταν διάβασες αυτά τα μηνύματα στο facebook;

Πραγματικά είναι αστείο. Στην αρχή πίστεψα ότι ήθελαν να μου δώσουν 500.000 € για να τους εκπροσωπήσω. Μετά το ξαναδιάβασα και κατάλαβα τι ήθελαν. Πως ήθελαν να τους πληρώσω.

Έκανες κάποιες σκληρές δηλώσεις για τους ανθρώπους που γράφουν στο eurofestivalnews. Τι συνέβη μαζί τους; Γιατί πιστεύεις ότι σου άσκησαν τόσο σκληρή κριτική;

Λυπάμαι πραγματικά για αυτούς. Οι δηλώσεις μου δεν είχαν να κάνουν με το διαγωνισμό της Eurovision που αγαπώ, αλλά με αυτούς και με τον ανήθικο τρόπο που επιλέγουν κάποιοι να κερδίσουν μεγάλα χρηματικά ποσά από καλλιτέχνες προκειμένω να εκπροσωπήσουν μία χώρα στο διαγωνισμό.

Το πιο όμως ανησυχητικό είναι ότι για αυτούς (στο eurofestivalnews), όλα τα παραπάνω είναι απολύτως φυσιολογικά.

Παρακολουθείς το διαγωνισμό της Eurovision; Ποιες είναι οι αγαπημένες σου συμμετοχές;

Εννοείται! Προφανώς και υποστηρίζω την Ιταλία, αλλά και η Σουηδία τα τελευταία χρόνια έχει στείλει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συμμετοχές.

Αν ποτέ εκπροσωπούσες τη χώρα σου στη Eurovision πες μας ένα τραγούδι με το οποίο θα το επιχειρούσες;

Αν πήγαινα με ιταλικό τραγούδι το “Quando Quando” θα ήταν υπέροχο. Διαφορετικά το “Angel” του Robbie Williams είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι.

Έχεις κερδίσει ήδη την κατηγορία των νέων καλλιτεχνών στο Σανρέμο. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες από τους φετινούς υποψήφιους;

Ο Michele Bravi και ο Raige είναι σπουδαίοι και είναι και φίλοι μου!

michele-braviraige

 

 

Τελειώνοντας θα θέλαμε να μας πεις αν επιμένεις στο χαρακτηρισμό σου ως καρκίνος, περιγράφοντας την συμπεριφορά του SMRTV, αλλά και όλα όσα σχολίασαν ακολούθως στο eurofestivalnews;

Οποιοδήποτε κατάχρηση και εκμετάλλευση θέσης που κάποιος κατέχει είναι άρρωστη συμπεριφορά. Καρκίνος για την κοινωνία και την ηθική.

Tony σε ευχαριστούμε πραγματικά και ελπίζουμε να σε δούμε σύντομα στη χώρα μας και γιατί όχι και στη σκηνή της Eurovision.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε το τραγούδι με το οποίο ο Tony Maiello κέρδισε την κατηγορία Nuevo Proposte στο Σανρέμο 2010:

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.