Σερβία 2017: Διαψεύδουν οι Vladimir Graic και Danica Krstic ότι ετοιμάζονται για τη Eurovision

Σερβία 2017: Διαψεύδουν οι Vladimir Graic και Danica Krstic ότι ετοιμάζονται για τη Eurovision

Πριν λίγες ημέρες στον προσωπικό λογαριασμό μίας συνεργάτιδας του διάσημου δημιουργού και συνθέτη του μοναδικού νικητήριου τραγουδιού της Σερβίας Molitva Vladimir Graic, δημοσιεύθηκε μία φωτογραφία όπου τόσο αυτός, όσο και η τραγουδίστρια Danica Krstic, απεικονίζονταν μέσα σε studio ηχογραφήσεων. Η εν λόγω δημοσίευση δεν θα μας αφορούσε, αν δεν συνοδεύονταν και από τα hashtags #eurovision και #RTS. Όλοι υπέθεσαν ότι οι δύο καλλιτέχνες ουσιαστικά μας προδιέθεσαν για τη συμμετοχή τους στο Κίεβο, με τα χρώματα φυσικά της Σερβίας. Σήμερα από τον ίδιο λογαριασμό δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, όπου διέψευσαν τα όσα γράφηκαν και ειπώθηκαν με βάση την προηγούμενη ανάρτηση.

Η Mia Pijade λοιπόν που μας μπέρδεψε με την προηγούμενη δημοσίευσή της, σήμερα έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Γεια σας, σχετικά με τη φωτογραφία μου που μερικά δημοσιογραφικά μέσα της Eurovision πήραν από το προφίλ μου στο Instagram, στην οποία ήταν ο Vladimir Graic, η Danica Krstic, η Milan Dimitrijevic και εγώ, παρότι εκτιμώ ότι θα θέλατε να δείτε τον Vladimir Graic και εμάς σαν ομάδα του, για άλλη μία φορά στο διαγωνισμό της Eurovision, μιας και έχει συνθέσει διαχρονικά τραγούδια όπως το Molitva και το Beauty Never Lies, δεν θα είμαστε εμείς που θα πάμε στη Eurovision 2017. Σε αυτή τη φωτογραφία απλά συγκεντρωθήκαμε στο studio μας, “Revolution by Graja”, όπως κάνουμε κάθε μέρα, για να δημιουργήσουμε όμορφη μουσική. Οφείλω να αναφέρω ότι ο Vladimir Graic δεν είναι μόνο ένας Eurovision συνθέτης και παραγωγός, αλλά ένας υπέροχος μουσικός και ενορχηστρωτής που ετοιμάζει τραγούδια για πολλούς καλλιτέχνες στα Βαλκάνια. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας και ελπίζουμε ότι θα σας αρέσει το καινούριο τραγούδι που έρχεται από την Danica Krstic, που όμως δεν θα είναι για τη #Eurovision.

Όπως αντιλαμβανόμαστε λοιπόν η Danica Krstic δεν θα είναι αυτή που θα ταξιδέψει στο Κίεβο. Η δημόσια τηλεόραση της χώρας αναμένεται όπως και πέρσι, να επιλέξει με απευθείας ανάθεση τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη Σερβία στη Eurovision 2017.

Σερβία 2017: Ο συνθέτης του Molitva ετοιμάζεται για μία νέα συμμετοχή;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.