Σήμερα στις 22:00 ο ελληνικός τελικός “ψήφισε το τραγούδι”

Σήμερα στις 22:00 ο ελληνικός τελικός “ψήφισε το τραγούδι”

Η μέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε! Απόψε στις 22:00 θα πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της χώρας μας “Ψήφισε το τραγούδι”, όπου θα μάθουμε τη συμμετοχή της Demy για τη Eurovision 2017. Παρουσιαστές του σόου θα είναι ο Αντώνης Λουδάρος και η Έλενα Μπουζαλά.

Η Demy επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με απευθείας ανάθεση από την ΕΡΤ. Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι η ομάδα σε αυτή της την προσπάθειά θα απαρτίζεται από τον σκηνοθέτη Φωκά Ευαγγελινό και τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια του ελληνικού τελικού, θα ακούσουμε για πρώτη φορά τα τρία υποψήφια τραγούδια για την εκπροσώπηση της χώρας μας, σε μορφή βίντεο κλιπ. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε διαρρεύσει ένα από τα τρία τραγούδια της Demy, το “This is love”, το οποίο κινδύνεψε ακόμα και με αποκλεισμό από τη βραδιά επιλογής. Σύμφωνα με την ΕΡΤ & την Panik Records, το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δεν είναι η επίσημη εκδοχή του τραγουδιού, καθώς επρόκειτο για demo. Μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε ότι το βίντεο ανέβηκε ανεπίσημα από φαν του εξωτερικού.

Έτσι λοιπόν, οι τίτλοι και οι συντελεστές των τραγουδιών που θα διαγωνισθούν απόψε, είναι οι εξής:

This is love
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea & John Ballard.

Angels
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea.

When the morning comes around
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: John Ballard.

Τα βίντεο κλιπ των τριών κομματιών έχουν γυριστεί στην Οδησσό της Ουκρανίας αλλά και στην Αθήνα. Κοινός παρανομαστής των τραγουδιών είναι η αγάπη.

Η τελική απόφαση για τη συμμετοχή μας στο Κίεβο, θα παρθεί από το τηλεοπτικό κοινό (70%) και από εννέα κριτικές επιτροπές ελληνικών κοινοτήτων του εξωτερικού (30%). Οι εννέα κριτικές επιτροπές που θα απαρτίζονται από εκπροσώπους των ελληνικών κοινοτήτων του εξωτερικού θα προέρχονται από το Βέλγιο, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γερμανία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Αυστραλία, την Αυστρία και την Ουκρανία.

Καλεσμένος της βραδιάς θα είναι ο εκπρόσωπος της Κύπρου Hovig, όπου θα μας παρουσιάσει το τραγούδι του Gravity.

Απόψε στις 22:00 λοιπόν, “ψηφίζουμε το τραγούδι” που θα συνοδέψει την Demy στο Κίεβο. Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1 και ERT HD, ενώ διαδικτυακά θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Μία σκέψη στο “Σήμερα στις 22:00 ο ελληνικός τελικός “ψήφισε το τραγούδι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.