Η συνάντηση του Hovig με τον Infe Greece

Η συνάντηση του Hovig με τον Infe Greece

Με αφορμή τον ελληνικό τελικό που θα διεξαχθεί αύριο, στην Αθήνα βρέθηκε ο εκπρόσωπος της Κύπρου Hovig που με χαρά δέχτηκε να συναντηθεί με το αρχαιότερο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, Infe Greece. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο Bar-Restaurant Hitchcocktales στις 16:00, όπου πολλοί eurofans έσπευσαν, για να τον γνωρίσουν από κοντά. Ο Hovig φωτογραφήθηκε μαζί τους και απάντησε σε όλες τους τις ερωτήσεις.

Ο Hovig μας αποκάλυψε πως τον περιμένει ένα γεμάτο πρόγραμμα τους επόμενους μήνες, αφού θα παρευρεθεί στα promo events τόσο του Άμστερνταμ, όσο και του Λονδίνου, αλλά ίσως και στα υπόλοιπα, καθώς εξετάζεται η συμμετοχή του και σε αυτά της Μόσχας και της Ρίγας. Αύριο το πρωί στις 09.30 θα είναι στην εκπομπή του Alpha “Happy Day”, ενώ το βράδυ φυσικά θα είναι στον ελληνικό τελικό.

Ο Hovig με δημόσια ανάρτηση του στην σελίδα του ευχαρίστησε το σωματείο μας. Εμείς από την πλευρά μας, όπως κάνουμε κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη συμμετοχή της Κύπρου στο Κίεβο, με την ίδια ένταση που θα στηρίξουμε τη Demy και την ελληνική συμμετοχή.

 

Ο τραγουδιστής συνοδευόταν από τον καλλιτεχνικό διευθυντή και χορογράφο του Gravity Χάρη Σάββα, όπως και τον ενδυματολόγο NOTIS.

Όσο αφορά τώρα στον ελληνικό τελικό και τα υποψήφια τραγούδια μας για τη Eurovision, που θα παρουσιάσει αύριο η Demy, είπε ότι είναι τρία πολύ όμορφα κομμάτια που μπορούν να διαπρέψουν και κάλεσε τους Έλληνες να ψηφίσουν το καλύτερο! 

Να ευχαριστήσουμε τον τηλεοπτικό σταθμό Ε! και την ιστοσελίδα Media Free που κάλυψαν την εκδήλωσή μας.

2 σκέψεις για το “Η συνάντηση του Hovig με τον Infe Greece

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.