Γιώργος Παπαδόπουλος: Η πρώτη του αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

Γιώργος Παπαδόπουλος: Η πρώτη του αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

Τον Γιώργο Παπαδόπουλο συνάντησε η κάμερα της Super Κατερίνα και μίλησε για τον αποκλεισμό της Κύπρου στην Eurovision 2022.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος είναι ένας από τους συνθέτες του Ela, απάντησε: “Το τραγούδι ήταν παρά πολύ δυνατό, το έδειξε και η αρένα αυτό. Έχω βίντεο από την αρένα, η οποία έδωσε πόνο. Ήταν παρά πολύ ωραία εμφάνιση, η ζωή όμως είναι γλυκόπικρη, με την Ανδρομάχη δεν έχω μιλήσει. Δεν είναι εύκολο αλλά κοίτα, καλύτερα να φας αυτήν την κρυάδα στην αρχή σου παρά μετά. Δεν είναι λίγο να τραγουδάς μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο”.

Όσον αφορά το “Die Together” και την εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη, ο ίδιος σημείωσε: “Φέτος είχε ωραία τραγούδια. Με αρέσει το τραγούδι της Ελλάδας νομίζω θα πάει καλύτερα από την έβδομη θέση. Αυτή η κοπέλα έχει μια άλλη λογική όπως και το τραγούδι. Δεν γίνεται στην Ελλάδα ο διαγωνισμός, κρίνουν όλες οι χώρες , και ευτυχώς που δεν γίνεται στην Ελλάδα ο διαγωνισμός γιατί εδώ δεν υπάρχει λογική αν με ρωτάς”.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Παπαδόπουλος σχολίασε όσα ακούστηκαν για την επιλογή του να χρησιμοποιηθεί ελληνικός στίχος στο τραγούδι: “Την επόμενη φορά θα γράψουμε το ρεφρέν στα αλαμπουρνέζικα! Δεν θα πήγαινα στη Eurovision. Είναι λίγο περίεργη, ας πούμε ότι εάν αυτό το τραγούδι πήγαινε πέρυσι θα πήγαινε καλύτερα, γιατί. Δεν ξέρεις το timing. Εμείς στείλαμε ένα αξιοπρεπέστατο τραγούδι”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.