Ο Ανδρέας Μικρούτσικος “ξεσπαθώνει”: η Ανδρομάχη μας “σκότωσε” τα αυτιά!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος “ξεσπαθώνει”: η Ανδρομάχη μας “σκότωσε” τα αυτιά!

Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο από το πρωί γίνονται αναλύσεις επί αναλύσεων για τα αποτελέσματα του χθεσινού Β’ Ημιτελικού, με γιουροβιζιονολόγους, πανελίστες και “μαϊντανούς” να λένε “το μακρύ τους και το κοντό τους”. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είναι μουσικός και έχει εμπεριστατωμένη άποψη, “ξεσπάθωσε” κατά της Ανδρομάχης, Μίλησε για την απειρία της, απέκλεισε το γεγονός να μην άκουγε, αφού πλέον η τεχνολογία είναι εξελιγμένη και δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο και κράτησε μια μικρή επιφύλαξη μήπως ήταν… αδιάθετη, καθώς -κατά δήλωσή του- οι τραγουδίστριες, στις δύσκολες μέρες, δεν μπορούν να πιάσουν και να κρατήσουν τον τόνο ή η φωνή της να μην είναι καλά τοποθετημένη. Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτο, στο τέλος δε έφτασε να είναι στο φάλτσο. Μας “σκότωσε” τα αυτιά. Εγώ είπα: δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει! Δεν περιγράφουμε άλλο: απολαύστε το βίντεο!

Οι περισσότερες εκπομπές, πάντως, έδειξαν τη συμπάθειά τους απέναντι στη νεαρή ερμηνεύτρια, σχολίασαν ωστόσο τη στάση της, ή καλύτερα τις πρώτες δηλώσεις της μετά από τον αποκλεισμό, όπου δεν φαινόταν να έχει ίχνος στεναχώριας, λύπης ή ενοχής, για το γεγονός ότι εκπροσωπούσε μία χώρα κι όχι μόνο τον εαυτό της και τους συνεργάτες της.

Το αποκορύφωμα σήμερα ήρθε με τη Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία ευχήθηκε καλή επιτυχια στην Κύπρο το Σάββατο! Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε ξεστομίσει, το διόρθωσε, ευχόμενη καλή επιτυχία στην μετέπειτα καριέρα της Ανδρομάχης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.