Αρμενία: Η Rosa Linn διασκευάζει το “Saudade, Saudade”

Αρμενία: Η Rosa Linn διασκευάζει το “Saudade, Saudade”

Σε ένα σύντομο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο twitter, το οποίο γυρίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, η Rosa κάνει τη δική της εκδοχή στην πορτογαλική συμμετοχή, η οποία έδωσε στην Πορτογαλία άλλο ένα αποτέλεσμα στο top 10 φέτος. Παραμένει ως επί το πλείστον πιστό στην απαλή αίσθηση του πρωτότυπου, αλλά με μερικά πρόσθετα beats που προστίθενται για εφέ.

Ακούστε το παρακάτω:

https://twitter.com/rosalinnmusic/status/1529861334216724481

Δεν είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνες της Eurovision 2022 διασκευάζουν ο ένας τα τραγούδια του άλλου. Όπως είδαμε στη σειρά Eurovision House Party, όπου ο Αυστραλός Sheldon Riley ερμήνευσε το σουηδικό άλμπουμ “Hold Me Closer“. Η συμμετοχή της Cornelia Jacobs φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη επιτυχία, καθώς ο δεύτερος του 2022 Sam Ryder έκανε ένα ντουέτο μαζί της.

Επιπλέον, η Rosa Linn δεν είναι η πρώτη καλλιτέχνης που εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη Maro και το λήμμα της “Saudade, Saudade“. Η Konstrakta της Σερβίας ανακήρυξε το τραγούδι “νικητή της” σε μια ανάρτηση στο instagram μετά τον τελικό.

Ανυπομονείτε να ακούσετε την διασκευή του “Saudade, Saudade” από την Rosa Linn;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.