Σουηδία: Ο Benny Andersson αναφέρει ότι η Eurovision «δεν είναι πλέον διασκεδαστική»

Σουηδία: Ο Benny Andersson αναφέρει ότι η Eurovision «δεν είναι πλέον διασκεδαστική»

Ο Benny Andersson, μέλος του θρυλικού ποπ συγκροτήματος ABBA, σχολίασε την σύγχρονη Eurovision. Σύμφωνα με την συνέντευξή που έδωσε στην βρετανική εφημερίδα Metro, δηλώνει ότι ο διαγωνισμός “δεν είναι πλέον διασκεδαστικός”.

Σε μια συνέντευξη με τον Paul Simper του Metro, ο Benny απαντά σε μια ερώτηση σχετικά με την Eurovision. Ο Simper τον ρωτά αν παρακολουθεί ακόμα Eurovision και η απάντηση είναι ξεκάθαρη:

Προσπαθώ να μην το κάνω. Είναι υπερβολικό. Είναι πάρα πολλές χώρες. Όλοι τραγουδούν στα αγγλικά. Δεν έχει πλάκα πια.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Benny Andersson και οι ABBA συμμετείχαν στην Eurovision όταν τα αγγλικά ήταν επίσης μια επιλογή για όλες τις χώρες. Η ίδια η Σουηδία τραγούδησε στα αγγλικά, όπως και η Φινλανδία, η Νορβηγία και η Ολλανδία – εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Ο κανόνας της εθνικής γλώσσας καταργήθηκε για τους διαγωνισμούς του 1974, του 1975 και του 1976. Στη συνέχεια επέστρεψε και τελείωσε μόνο για την Eurovision 1999. Έκτοτε, η Σουηδία δεν έχει στείλει συμμετοχή στα σουηδικά.

Ωστόσο, ο Benny Andersson εξακολουθεί να παρακολουθεί το Melodifestivalen, το οποίο απολαμβάνει. Προσθέτει ότι όντως παρακολούθησε τη Eurovision φέτος και του άρεσε ο Sam Ryder από το Ηνωμένο Βασίλειο, δηλώνοντας ότι θα κέρδιζαν «αν η Ουκρανία δεν ήταν σε πόλεμο». Αποκάλυψε επίσης ότι έβαλε ένα στοίχημα στον εαυτό τους να κερδίσει τη Eurovision 1974.

Συμμετοχή των ABBA στην Eurovision:

Τι πιστεύετε για τα σχόλια του Benny Andersson για την σύγχρονη Eurovision; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.