Βίκυ Λέανδρος: δεν παρακολουθώ Γιουροβίζιον τα τελευταία χρόνια

Βίκυ Λέανδρος: δεν παρακολουθώ Γιουροβίζιον τα τελευταία χρόνια

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Η διεθνής Βίκυ Λέανδρος παραχώρησε απόψε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και το “Ενώπιος Ενωπίω”, 20 χρόνια μετά από την προηγούμενη φορά που βρέθηκαν μαζί. Μίλησε για τους δύο γάμους της, με τον επιχειρηματία Ιβάν Ζησιάδη και τον Βαρώνο Enno von Ruffin, τα τρία παιδιά και τα εγγόνια της, το τρακ που έχει ακόμα, όταν εμφανίζεται στη σκηνή, τα άρθρα που έγραφε στον γερμανικό Τύπο υπέρ της Ελλάδας κατά την περίοδο της κρίσης. Αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα, στο πλευρό του παραγωγού πατέρα της -και αυστηρού επαγγελματία- Λεό Λέανδρος, τις πολύγλωσσες ηχογραφήσεις που την έκαναν γνωστή παγκοσμίως, τις δύο συμμετοχές της για λογαριασμό του Λουξεμβούργου (καμία νύξη, ωστόσο, στον γερμανικό τελικό του 2006), την ηθελημένη αποχή της επί εννέα χρόνια, για να μεγαλώσει τα παιδιά της, τη σχέση της με τους άνδρες και τον έρωτα γενικότερα. Εξήγησε γιατί δεν έφυγε στις Η.Π.Α. (ήθελε να μείνει στην Ευρώπη, αφού μοίραζε τη ζωή της μεταξύ Αμβούργου, Λονδίνου και Αθήνας), μολονότι είχε κάνει εκεί κάποιες ηχογραφήσεις και την προωθούσε η εταιρεία της. Επίσης, μάθαμε ότι φιλοξενεί οικογένειες προσφύγων από την Ουκρανία στο κτήμα της. Όσον αφορά στην πολιτική, της έγινε πρόταση να γίνει Υπουργός Πολιτισμού στη Γερμανία, αλλά δεν δέχτηκε, ενώ για ένα φεγγάρι έγινε αντιδήμαρχος πολιτισμού στον Πειραιά, μία πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά παραιτήθηκε, διότι ήταν πολύ αθώα (προφανώς είχε άγνοια κινδύνου). Έδωσε, πάντως, εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και παρότρυνε να τον κρατήσουμε ως πρωθυπουργό για καιρό. Τίτλο στην πορεία της βάζει: “Η ζωή είναι ωραία” (από το ομότιτλο τραγούδι της)! Δεν παρακολουθεί Γιουροβίζιον τα τελευταία 4-5 χρόνια, παρόλο που τη γοητεύει η σύναξη καλλιτεχνών από όλη την Ευρώπη.

Ποιοί μίλησαν για τη Βίκυ

Για εκείνη μίλησαν ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο συνθέτης Στέφανος Κορκολής, με τον οποίο κάτι ετοιμάζουν, ο ποιητής και στιχουργός Δημήτρης Ιατρόπουλος (υποψήφιος στιχουργός 1979 με το Στην Αρχή και τη Σόφη Ζαννίνου, το 1980 με το Μην αργείς και τον Τώνη Στεφανίδη, είχε γράψει το 45 κοπελιές μαζί με τον Γιώργο Κατσαρό το 1982 που αποσύρθηκε, ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής της ΕΡΤ το 1987, 1992, 1993) που της έγραψε ένα από τα τρία καλύτερα του τραγούδια, το “Η ζωή είναι ωραία”, καθώς και η έτερη Ελληνίδα γιουρονικήτρια, Έλενα Παπαρίζου, ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις, με την οποία τραγούδησαν μαζί στον εθνικό τελικό του 2013. Μάλιστα μάθαμε ότι το ρούχο της Έλενας ξέμεινε σε ένα ταξί και έψαχναν λύση της τελευταίας στιγμής…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.