Απευθείας ανάθεση για τους φετινούς καλλιτέχνες κι εθνικό τελικό για την επιλογή τραγουδιού ψήφισαν οι αναγνώστες του INFE Greece!

Απευθείας ανάθεση για τους φετινούς καλλιτέχνες κι εθνικό τελικό για την επιλογή τραγουδιού ψήφισαν οι αναγνώστες του INFE Greece!

Την προηγούμενη εβδομάδα σας παρουσιάσαμε ένα άρθρο σχετικά με το κατά πόσο είναι εύκολο ή δύσκολο να δούμε τους ίδιους εκπροσώπους στην Eurovision 2021, αφού ο φετινός διαγωνισμός ακυρώθηκε (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Στην τρίτη κατηγορία του άρθρου μας η οποία αφορούσε ακλόνητα φεστιβάλ κι εθνικούς τελικούς, που δύσκολα θα παρεκκλίνουν από την πορεία τους για να στείλουν τους ίδιους καλλιτέχνες, είχαμε δημιουργήσει ένα poll όπου σας ζητούσαμε να ψηφίσετε τον τρόπο που θεωρείτε πιο ανώδυνο (από την στιγμή που μετά από μία ακύρωση τίποτα δεν φαίνεται πιο δίκαιο) και θα μπορούσαμε να δούμε ξανά τους ίδιους καλλιτέχνες στον επόμενο διαγωνισμό.

Ομολογούμε ότι η συμμετοχή σας ήταν αρκετά μεγάλη και παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα του poll:

Χώρες με ακλόνητα φεστιβάλ ή εθνικούς τελικούς που έχουν αποκτήσει βαρύτητα και δύσκολα θα στείλουν τους ίδιους καλλιτέχνες (όπως Νορβηγία, Λιθουανία κ.ά. οι οποίες ήδη ανακοίνωσαν ότι θα πορευτούν με εθνικό τελικό την επόμενη χρονιά)

Η ερώτηση που σας θέσαμε ήταν η εξής:

Τι πρέπει να κάνουν αυτές οι δημόσιες τηλεοράσεις με τους φετινούς τους εκπροσώπους τους για την Eurovision 2021;

ΘέσηΜέθοδοςΠοσοστό
Απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη και εθνικός τελικός για την επιλογή τραγουδιού51,55%
Απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη και τραγούδι25,77%
Να εξασφαλίσουν μία θέση στον τελικό του εκάστοτε φεστιβάλ ή εθνικού τελικού16,49%
Τίποτα από τα παραπάνω (Απευθείας ανάθεση σε άλλο καλλιτέχνη, Μη εγγυημένη θέση σε εθνικό τελικό)6,19%

Από ότι βλέπουμε η συντριπτική πλειοψηφία από εσάς που ψηφίσατε θέλατε να γίνει απευθείας ανάθεση στους φετινούς καλλιτέχνες ενώ για την επιλογή της συμμετοχής τους να έχει λόγο κι ο κόσμος μέσω ενός εθνικού τελικού. Στην δεύτερη θέση ακολουθεί πάλι η απευθείας ανάθεση αλλά σε καλλιτέχνες και τραγούδι μαζί. Στην τρίτη θέση μόλις η μέθοδος στην οποία καταφεύγουν αρκετές χώρες έως τώρα (Νορβηγία, Λιθουανία κ.ά.) όπου ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας προτείνει στους φετινούς καλλιτέχνες να εξασφαλίσουν μία θέση στον εθνικό τελικό που θα διοργανώσουν, μην μπορώντας να αγνοήσουν τα κέρδη που αποφέρει η διοργάνωσή τους. Στο τέλος με πολύ μικρό ποσοστό να επιλέξουν οι χώρες άλλους καλλιτέχνες ή οι φετινοί να μην έχουν εγγυημένη θέση στον εθνικούς τελικούς που θα διοργανωθούν.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την συμμετοχή σας και σας υποσχόμαστε ότι θα υπάρξουν κι άλλες ενδιαφέρουσες δημοσκοπήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.