Αυστραλία: Με την Montaigne στην Eurovision 2021

Αυστραλία: Με την Montaigne στην Eurovision 2021

Η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας SBS ανακοίνωσε πως η Montaigne θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2021 και έγινε έτσι η 12η χώρα που ανακοίνωσε από τώρα τον εκπρόσωπο της για την Eurovision που θα γίνει του χρόνου. Η ανακοίνωση έγινε από τον επίσημο λογαριασμό της SBS στο twitter, με την Montaigne να απαντά με ένα ευχαριστήριο video.

Η Montaigne είχε κερδίσει τον εθνικό τελικό της Αυστραλίας για την Eurovision 2020, Australia Decides, με το τραγούδι Don’t Break Me και θα εκπροσωπούσε την Αυστραλία στο Ρότερνταμ αν δεν ακυρωνόταν ο διαγωνισμός λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19. Πλέον η Montaigne με την ομάδα της θα πρέπει να συνθέσουν ένα νέο τραγούδι για την Eurovision του επόμενου χρόνου, καθώς οι φετινές συμμετοχές δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής του χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Dami Im η τραγουδίστρια που έφερε στην Αυστραλία την δεύτερη θέση το 2016 με το τραγούδι Sound Of Silence, είχε εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει στην Eurovision το 2021, πλέον όμως θα πρέπει να περιμένει για την Eurovision 2022.

Ας θυμηθούμε το τραγούδι Break Μe με το οποίο η Montaigne θα εκπροσωπούσε την Αυστραλία στην Eurovision 2020 καθώς και την εμφάνιση της από το φετινό Australia Decides.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.