Μάλτα: 120 υποψήφιοι στο Bootcamp του X-factor

Μάλτα: 120 υποψήφιοι στο Bootcamp του X-factor

Έπειτα από την ολοκλήρωση των auditions του X-factor Μάλτας, μέσω του οποίο θα προκύψει ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2019, έφτασε η στιγμή για το επόμενο στάδιο του μουσικού αυτού διαγωνισμού, το Bootcamp

Το Bootcamp, στο οποίο κατάφεραν να προκριθούν 120 διαγωνιζόμενοι, θα αποτελείται από 3 φάσεις:

  1. Στην Πρώτη Φάση, θα δούμε τους συμμετέχοντες να ερμηνεύουν τραγούδια acapela. Από αυτή τη φάση, θα αποχωρίσουν οι 30.
  2. Στην Δεύτερη Φάση, οι υποψήφιοι θα κληθούν να ερμηνεύσουν κάποιο τραγούδι που θα έχει επιλεγεί για τον καθένα. Στη συνέχεια, οι κριτές θα ανακοινώνουν στον εκάστοτε ερμηνευτή αν θα παραμένει ή αν θα περνάει στην “Αίθουσα Αναμονής”. Η “Αίθουσα Αναμονής” είναι μια ειδική αίθουσα όπου οι υποψήφιοι θα περιμένουν να μάθουν αν τελικά θα περάσουν στην επόμενη φάση μαζί μ’αυτούς που έχουν ήδη προκριθεί.
  3. Στην Τρίτη, και τελευταία, Φάση, οι προκριθέντες θα ερμηνεύσουν κάποιο τραγούδι της επιλογής τους. Μετά από αυτή τη φάση, θα επιλεγούν περίπου 12 υποψήφιοι για κάθε κατηγορία , τους οποίους θα δούμε και πάλι στο επόμενο στάδιο του X-factor, το Chair Challenge .

Η καλύτερη θέση της Μάλτας την τελευταία δεκαετία είναι η 8η που κατάφερε να φέρει ο Gianluca με το τραγούδι Tomorrow το 2013, ενώ η τελευταία φορά που κατόρθωσε η χώρα να βρεθεί στον μεγάλο τελικό ήταν το 2016 με την Ira Losco και το Walk On Water. Φέτος η Μάλτα εκπροσωπήθηκε από την Christabelle με το τραγούδι Taboo, τερματίζοντας στην 13η θέση του δεύτερου ημιτελικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.