Περισσότερες από 10 συμμετοχές για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ

Περισσότερες από 10 συμμετοχές για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ

Εξέπνευσε χθες η προθεσμία για την πλήρωση της θέσης του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ καθώς κι αυτών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (μετά τις παραιτήσεις του Βασίλη Κωστόπουλου και του Γιώργου Θαλασσινού) κι από ότι φαίνεται το ενδιαφέρον ήταν αρκετά αυξημένο.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να διαθέτουν οι προαναφερόμενοι ήταν:

  1. Τίτλοι σπουδών Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.
  2. Εμπειρία στον ραδιοτηλεοπτικό, διαδικτυακό ή κι οπτικοακουστικό τομέα.
  3. Ικανότητες στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων καθώς και συμμετοχή στην καλλιέργεια και μετάδοση των στόχων της ΕΡΤ.
  4. Από την εμπειρία τους να αποδεικνύεται η ικανότητα λήψης σημαντικών αποφάσεων.

Η θητεία των ανωτέρω θα είναι πενταετής.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από ότι φαίνεται προσέλκυσε αρκετούς αφού ελήφθησαν για τον διαγωνισμό περισσότερες από δέκα συμμετοχές τόσο για τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο όσο και για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ. Φυσικά τα ονόματα αυτών δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και θα περιμένουμε εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Εμείς ελπίζουμε όλα να κυλήσουν ομαλά διότι, όπως είναι αυτονόητο, δεν μπορεί να συζητηθεί προς το παρόν το θέμα της επόμενης συμμετοχής μας στην Eurovision υπό τέτοιες συνθήκες.

Πηγή: typologies.gr, tv nea

5 σκέψεις για το “Περισσότερες από 10 συμμετοχές για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ

  1. Προτημας να παει με 4ην ελλαδα και να φαει πατο γιατι με την ελλαδα θα φαει σιγουρα,ουτε χρηματα θα δωσει η ερτ ουτε καλο μπατζετ θα εχει οπωτε τι πρωτιματε?Ενω το ρικ που το σκευτετε σοβαρα θα δωσει και χρηματα και ολα θα ειναι σουπερ!Εγω ειμαι ελληνας και διαπιστωνω οτι δεν ειναι τυχαιο που εκτος απο το μη ενδιαφερον της ερτ δημιουργουνται συνεχεια τεχνικα προβληματα βλεπε demy 2017 (που την ηθελαν πολοι και ολοι πιστευαν σε μια καλη θεση αλλα τελικα περασε απο το ημιτελικο οριακα 10η και 19η στον τελικο) και με αποκορηφωμα περυσι που ειχαμε τραγουδι αλλα με 0 μπατζετ να σταθει στην σκηνη!Εκτος απο την ερτ φοβαμε οτι παιζονται και παιχνιδια απο την πλευρα της διοργανωσης!Οπωτε επειδη φοβαμε πως ουτε απο την πλευρα της ερτ αλλα ουτε απο πλευρα της διοργανωσης δεν θα δουμε τιποτα και φετος καλητερα η ταμτα να παει με το ρικ με την κυπρο που εγραψε επιτυχια και εγινε το νησι πλεον ευρεως γνωστο!!Αλλωστε το αρθρο λεει οτι υπαρχουν προβληματα στο κραρικο καναλι!Παιδια για σκευτητε αυτα που ειπα και εγω ηθελα και θελω με την ελλαδα να παει αλλα απο ολα αυτα που σας ανεφερα χλομο το ενδεχομενο να συμετασχει με την χωρα μας!

  2. Opote esy logika thes na deis tin ellada na patonei kai tin kypro na tin apotheonoyme. Oxi file moy. Egw thelo na do tin tamta na mas ekprosopei giati egw pisteyo se aytin. To jero oti i ert einai skata alla apo to na dinoyme synexeia kalitexnes poy latreyei i Ellada kai ypostirizei diakaos sti rik me tin dikaiologia oti a tha paei kalitera,oxi alla sygnomi den symfono katholoy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.