Κροατία: Ο Baby Lasagna ζητά να δοθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό

Κροατία: Ο Baby Lasagna ζητά να δοθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Κροατική Κυβέρνηση, λόγω της τεράστιας επιτυχίας του Baby Lasagna στην Eurovision, αποφάσισε να απονείμει στον καλλιτέχνη ένα χρηματικό βραβείο πενήντα χιλιάδων ευρώ για την επιτυχία του στη Eurovision καθώς και ως μια αναγνώριση για τη συμβολή του στην προβολή του έθνους στη διεθνή σκηνή.

Ωστόσο, ο Baby Lasagna δεν ήθελε να δεχθεί το βραβείο και ζητά τα χρήματα που του προορίζονται να δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς:

Ευχαριστώ την κροατική κυβέρνηση για το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν μπορώ να δεχτώ αυτά τα χρήματα. Θα μπορούσα να δώσω πολλούς λόγους, αλλά ο πρώτος, πιο σημαντικός και επαρκής είναι ότι υπάρχουν πολλά άλλα άτομα και οργανισμοί που αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν πολύ περισσότερο.

Με το παρόν, ζητώ από τον κ. Plenković να δωρίσει 25.000 ευρώ εκ μέρους μου και της Κροατικής Κυβέρνησης στο Ινστιτούτο Παιδιατρικής Ογκολογίας και Αιματολογίας του Νοσοκομείου Ημέρας «Mladen Ćepulić». Επιπλέον, θα ήθελα να δωρίσω τα υπόλοιπα 25.000 ευρώ στο Ινστιτούτο Παιδιατρικής Αιματολογίας, Ογκολογίας και Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Βλαστοκυττάρων, KBC Zagreb.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.