Νέα σχετικά με την Eurovision

Νέα σχετικά με την Eurovision

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε νέα που αφορούν την Eurovision!

O Johnny Logan στην Ελλάδα!

Ο Johnny Logan, τρεις φορές νικητής της Eurovision, έρχεται στην Ελλάδα για μια συναυλία στο θέατρο Παλλάς στις 24 Μαρτίου 2025. Γνωστός για τα τραγούδια «What’s Another Year» (1980) και «Hold Me Now» (1987), κυκλοφορεί νέο άλμπουμ με τίτλο «It is What it is» το 2024, με 12 νέες συνθέσεις που συνδυάζουν rock & roll, τζαζ και ιρλανδικούς ήχους. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα online.

Ούτε φέτος επιστρέφει η Βοσνία στον διαγωνισμό!

Το BHRT, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2025 λόγω κυρώσεων και οικονομικών προβλημάτων. Το χρέος του BHRT προς την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση ανέρχεται σε 8,36 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η έλλειψη είσπραξης του φόρου RTV εμποδίζει τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Το BHRT παραμένει σε σημαντική οικονομική πίεση, με τον Lejla Babović να ενημερώνει:

Δυστυχώς, κατά το τελευταίο εξάμηνο διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί η είσπραξη του φόρου RTV, γεγονός που θα επέτρεπε στο BHRT να λειτουργήσει κανονικά και, ως εκ τούτου, να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision

Η Ευαγγελία συμμετέχει στο Song Campus!

Η Evangelia, που ανήκει στη Minos EMI και τη Golden Records, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2025. Ένα Song Camp στην Καραϊβική, οργανωμένο από τη δισκογραφική της εταιρεία, είχε στόχο να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι για τη συμμετοχή της. Παρά την έλλειψη επιβεβαίωσης από την ΕΡΤ, αυτή είναι η πρώτη επίσημη κίνηση για την ελληνική εκπροσώπηση. Η Evangelia είχε επιχειρήσει ξανά να εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 2022 και το 2023, καθώς και την Κύπρο το 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.