Ελλάδα: Οι δηλώσεις της ΕΡΤ σχετικά με την ακύρωση της Eurovision 2020

Ελλάδα: Οι δηλώσεις της ΕΡΤ σχετικά με την ακύρωση της Eurovision 2020

Έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση της EBU για την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, η ΕΡΤ προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την εκπροσώπηση της χώρας μας στην διοργάνωση του επόμενου έτους. Το δελτίου τύπου που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο, αναφέρει:

Η ΕΡΤ έχει ήδη αξιολογήσει ως πολύ θετικό τον τρόπο με τον οποίο έγινε δεκτή από το ελληνικό, αλλά και το ευρωπαϊκό κοινό η φετινή επιλογή της ταλαντούχου Στεφανίας Λυμπερακάκη, όπως βέβαια και τη συνεργασία που είχε μαζί της.

Πρόθεση της ΕΡΤ είναι η συνεργασία αυτή να συνεχισθεί και του χρόνου, αφού βέβαια γίνουν γνωστές και οι οριστικές αποφάσεις της EBU.

Έτσι λοιπόν, το πιθανότερο σενάριο για την εκπροσώπηση της Ελλάδας το 2021, είναι να βρεθεί στη σκηνή του διαγωνισμού η Stefania, αφού λόγω της ακύρωσής του, αυτό δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί φέτος.

Πηγή: ΕΡΤ

Μία σκέψη στο “Ελλάδα: Οι δηλώσεις της ΕΡΤ σχετικά με την ακύρωση της Eurovision 2020

  1. ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ Eurovision

    I hope you receive this message

    Once the contest has been canceled and unfortunately we will not hear from you in my favorite competition. However, I have a suggestion for you: if you talk withsome of this year’s contestants in order to have a live youtube contest with your video clip and become something like a contest without necessarily voting or voting with online voting through an app. You could also have a live chat with this year’s Eurostar. Please Read This Message However I Will Send It To All Of Your Entries And Convince You !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.