ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή του Βελγίου “Because Of You” με τoν Gustaph

ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή του Βελγίου “Because Of You” με τoν Gustaph

Ως infegreece.com πραγματοποιούμε μια σειρά αφιερωμάτων στις συμμετοχές της Eurovision 2023, όπου οι αναγνώστες μας θα έχουν την δυνατότητα να βαθμολογούν την κάθε συμμετοχή με βαθμό από το 1 έως το 10. Απόψε είναι η σειρά του Βελγίου:

Βαθμολογήστε την συμμετοχή του Βελγίου “Because Of You” με τoν Gustaph

Βέλγιο: Gustaph – Because Of You

Γλώσσα:  Αγγλικά

Τρόπος επιλογής: Εθνικός Τελικός (Eurosong 2023)

Είδος: Deep House

Δημιουργοί τραγουδιού: Stef Caers, Jaouad Alloul

Σειρά εμφάνισης/ Ημιτελικός: 5η θέση στον B ημιτελικό

Αριθμός συμμετοχών:  63

Πρώτη συμμετοχή: 1956

Καλύτερη θέση: 1η (1986)

Ποσοστό προκρίσεων στον τελικό:  7/17 (41,18%)

Λίγα Λόγια για τον Gustaph και το “Because Of You”: O Stef Caers γνωστός και ως Gustaph είναι ένας pop καλλιτέχνης γεννημένος στην πόλη Leuven το 1980. Έγινε γνωστός στο Βελγικό κοινό το 2000 με το τραγούδι “Gonna Lose You” φτάνοντας στο νούμερο 22 των Βελγικών charts. Τα περισσότερα χρόνια που ασχολείται με την μουσική, το κάνει κυρίως ως συνθέτης, παραγωγός και ως τραγουδιστής στα φωνητικά και λιγότερο ως κύριος ερμηνευτής. Εργάζεται επίσης ως Vocal Coach και ως καθηγητής στην Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών στην Γάνδη. Ο Stef Caers έχει εκπροσωπήσει το Βέλγιο δύο φορές στην Eurovision ως μέλος της ομάδας των φωνητικών, το 2018 με την Sennek και το 2021 με τους Hooverphonic.

O Gustaph κατάφερε να κερδίσει τον εθνικό τελικό του Βελγίου, χωρίς να έρθει πρώτος ούτε στην βαθμολογία των επιτροπών (ήταν 3ος) ούτε στο κοινό (ήταν 2ος), κατάφερε όμως να κερδίζει την πρώτη θέση στην συνολική βαθμολογία. Ο Gustaph ως μέλος της LGBTQ+ κοινότητας δήλωσε πως το τραγούδι του είναι μιλάει για την χαρά του να είναι κάποιος ελεύθερος και να ζει την ζωή του όπως εκείνος θέλει. To “Because Of You” έχει ήδη φτάσει το no.3 στα Βελγικά charts.

https://www.youtube.com/watch?v=ORhEoS6d8e4

Μία σκέψη στο “ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή του Βελγίου “Because Of You” με τoν Gustaph

  1. Αρχικά το τραγούδι δεν μου άρεσε, το βρήκα αδιάφορο και κάποια στιγμή μού φάνηκε ότι ο καλλιτέχνης παραφωνησε. Στη συνέχεια όμως άρχισε να μου αρέσει. Δεν υπάρχουν άλλα ή παρόμοια στον δεύτερο ημιτελικό και πιστεύω ότι, παρόλο που γενικά θεωρείται αδύνατο τραγούδι, ή θα περάσει οριακά (δηλαδή δέκατο) ή θα αποκλειστεί στην 11η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.