ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Πολωνίας “Solo” της Blanka

ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Πολωνίας “Solo” της Blanka

Ως infegreece.com πραγματοποιούμε μια σειρά αφιερωμάτων στις συμμετοχές της Eurovision 2023, όπου οι αναγνώστες μας θα έχουν την δυνατότητα να βαθμολογούν την κάθε συμμετοχή με βαθμό από το 1 έως το 10. Απόψε είναι η σειρά της Πολωνίας:

Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Πολωνίας “Solo” της Blanka

Πολωνία: Blanka – Solo 

Γλώσσα:  Αγγλικά

Τρόπος επιλογής: Εθνικός Τελικός (Tu bije serce Europy! Wybieramy hit na Eurowizję!)

Είδος: Pop

Δημιουργοί τραγουδιού: Blanka Stajkow, Maciej Puchalski, Mikołaj Trybulec, Bartłomiej Rzeczycki, Marcin Górecki, Maria Broberg, Julia Sundberg

Σειρά εμφάνισης/ Ημιτελικός: 9η στον B’ Ημιτελικό

Αριθμός συμμετοχών: 24

Πρώτη συμμετοχή: 1994

Καλύτερη θέση: 2η (1994)

Ποσοστό πρόκρισης από τους ημιτελικούς: 6/15 (40%)

Λίγα λόγια για την Blanka και το “Solo”: H Blanka Stajkow γεννήθηκε το 1999 στην πόλη Szczecin, έχει Βουλγαρική καταγωγή από τον πατέρα της ο οποίος είναι επιχειρηματίας και Πολωνική από την μητέρα της η οποία ήταν μοντέλο. Η Blanka ξεκίνησε και αυτή την καριέρα της ως μοντέλο, συμμετέχοντας μάλιστα στο Πολωνικό reality Τοp Model το 2021. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει στραφεί στην μουσική. Η νίκη της στον Πολωνικό εθνικό τελικό με την συμβολή κυρίως της επιτροπής στην οποία πρώτευσε, έναντι του Jann με το τραγούδι “Gladiator” ο οποίος ήταν η επιλογή του κοινού, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στην Πολωνία. Το “Solo” μιλάει για μια σχέση η οποία είναι μονόπλευρη, όπου ο ένας πάντα υποχωρεί, και το μήνυμα του είναι πως είναι προτιμότερο να ζει κάποιος μόνος με αξιοπρέπεια από το να είναι σε μια σχέση η οποία του αφαιρεί την αξιοπρέπεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.