Άγιος Μαρίνος: Κυκλοφόρησε η studio version της συμμετοχής του Achille Lauro για την Eurovision 2022

Άγιος Μαρίνος: Κυκλοφόρησε η studio version της συμμετοχής του Achille Lauro για την Eurovision 2022

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε και επίσημα η συμμετοχή με την οποία θα διαγωνιστεί ο νικητής του Una voce per San Marino, Achille Lauro, τον επόμενο Μάιο στο Τορίνο.

Νωρίτερα, ο τραγουδιστής είχε ανακοινώσει στα social media πως το τραγούδι του για τον διαγωνισμό, Stripper, θα κυκλοφορήσει στη 01:00 ώρα Ελλάδος.

Δημιουργοί αυτού του Pop punk-rock τραγουδιού, που κυκλοφορεί από την Warner Music Italy, είναι οι Lauro De Marinis, Davide Petrella, Francesco Viscovo, Simon Pietro Manzari, Daniele Dezi, Daniele Mungai, Mattia Cutolo, Marco Lanciotti, Gregorio Calculli και Matteo Ciceroni.

Ο Achille, διαγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ του Sanremo το 2019 με το τραγούδι Rolls Royc (9η θέση), επέστρεψε το 2020 με το Me ne frego (8η θέση), ενώ φέτος έλαβε μέρος με το τραγούδι Domenica (14η θέση), έως ότου πάρει μέρος στον τελικό του Άγιου Μαρίνου όπου αναδειχτεί νικητής με μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον δεύτερο φιναλίστ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.