Άννα Αργυρού: Θα ήθελα να εκπροσωπήσω την χώρα μου στην Eurovision

Άννα Αργυρού: Θα ήθελα να εκπροσωπήσω την χώρα μου στην Eurovision

Η 16χρονη Άννα Αργυρού, η μεγάλη νικήτρια της 8ης σαιζόν του Ελληνικού The Voice, δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό 7 Μέρες ΤV, στην δημοσιογράφο Νιόβη Καραπιπέρη πως όνειρό της είναι να εκπροσωπήσει κάποια στιγμή την Ελλάδα στην Eurovision.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το ποιο είναι το μεγαλύτερο μουσικό της όνειρο, η νεαρή τραγουδίστρια προερχόμενη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, δήλωσε τα παρακάτω: To μεγαλύτερο μου μουσικό όνειρο είναι να καταφέρω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ και ίσως κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την χώρα μου στην Eurovision!

H Άννα Αργυρού μένει στην Γλυφάδα και είναι ακόμα μαθήτρια λυκείου, και της αρέσουν καλλιτέχνες όπως η Adele και η Olivia Rodrigo. Η ερμηνεία της Άννας στο κομμάτι Stone Cold της Demi Lovato, έκανε τον μέντορά της, Σάκη Ρουβά να δηλώσει ότι: Σε δέκα χρόνια θα είμαστε περήφανοι σαν Έλληνες ότι έχουμε μια τέτοια Άννα!

Στο υπόλοιπο μέρος της συνέντευξης η Άννα μίλησε για την εμπειρία της από το The Voice αλλά και τα μελλοντικά της μουσικά σχέδια. Πιστεύετε πως η νεαρή Άννα Αργυρού θα καταφέρει να βαδίσει σύντομα στα χνάρια του μέντορά της, και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μια μελλοντική Eurovision;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.