Ελένη Φουρέιρα: “Ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα – Είναι μεγάλο ναρκωτικό η Eurovision” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελένη Φουρέιρα: “Ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα – Είναι μεγάλο ναρκωτικό η Eurovision” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Φοβάσαι ότι δε θα σου δοθεί η ευκαιρία…”

Καλεσμένη στο “Ενώπιος Ενωπίω” της χθεσινής μέρας ήταν η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τον ρατσισμό που βίωσε όταν ήρθε στην Ελλάδα, την εμπειρία της στην Eurovision καθώς και το επερχόμενο project που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ, με τίτλο “House of Fame”:

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Η Ελλάδα είναι όλη μου η ζωή, είναι η πατρίδα μου. Το ψωμί είχε άλλη γεύση! Και τα παιδιά που μου κάνανε bullying δεν ήξεραν γιατί το έκαναν. Στο σχολείο ήμασταν δυο ξένα παιδιά από την Αλβανία. Ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί ήμουν δακτυλοδεικτούμενη. Ήταν δύσκολο να καταλάβω τι είναι ο ρατσισμός. Δεν ήξερα γιατί συμβαίνει γιατί. Δεν ήταν αποδεκτοί οι Αλβανοί τότε από την κοινωνία.

Όταν είσαι ένα παιδί και δεν είσαι αποδεκτό από την κοινωνία λόγω της καταγωγής σου, νιώθεις αδύναμος και φοβάσαι ότι δε θα σου δοθεί η ευκαιρία. Όταν κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη ένιωσα τη δύναμη να το πω”.

Όσο για την προσωπικής της ζωή:

“Προσπαθώ την προσωπική μου ζωή να την έχω τελείως απ’έξω, γι’αυτό και πολλές φορές δε μιλάω γι’αυτήν. Δεν είναι ότι το παίζω σνομπ, είναι πως θέλω να κρατάω κάποια πράγματα για εμένα. Γενικά εγώ, όπως και σύντροφος μου αυτήν τη στιγμή, είμαστε δύο πολύ ελεύθεροι σαν άνθρωποι δεν έχουμε αυτό το τυπικό. Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δε μου είπε ποτέ αυτό το τυπικό “βρες έναν άντρα να παντρευτείς”. Ούτε η μαμά μου, ούτε ο μπαμπάς μου και ειδικά το “βρε έναν πλούσιο άντρα να παντρευτείς”, δεν το έχω ακούσει ποτέ. Οπότε, δεν είναι ο σκοπός της ζωή μου να παντρευτώ, αντίθετα είναι πάρα πολύ τρομακτικό για εμένα αυτό επειδή είμαι πολύ ελεύθερη σαν άνθρωπος, νομίζω πως αυτό το “παντρεύεσαι” είναι λίγο εγκλωβιστικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά σίγουρα το παντρειά παντρειά, ίσως και να το αποφύγουμε”.

Τι αποκάλυψε όμως για την εμπειρία της στην Eurovision καθώς και για την πρότασή της στην Ελλάδα;

“Είναι ένα μεγάλο ναρκωτικό ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision…Όταν πήγα, ήταν κυρίως για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω. Χαίρομαι που έκανα περήφανη την Κύπρο και την Ελλάδα. Έφτασα σε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα και αν ξανά πάω μπορεί να τα πάω καλύτερα, αλλά και να τα καταστρέψω όλα…Ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision!”

Δείτε την συνέχεια της συνέντευξης στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.