Έκτακτη είδηση: η Αρμενία αποσύρεται από τη φετινή Γιουροβίζιον!

Έκτακτη είδηση: η Αρμενία αποσύρεται από τη φετινή Γιουροβίζιον!

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από την EBU (στις 12 ώρα Ελλάδας) η δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας AMPTV αποφάσισε, όπως ψιθυριζόταν εδώ και καιρό, την αποχή της χώρας για φέτος. Ιδού οι δηλώσεις του καναλιού:

“Μετά από προσεκτικές και λεπτομερείς συζητήσεις, η δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας αποφάσισε να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον 2021, λάμβάνοντας υπόψη τα τελευταία γεγονότα, τον σύντομο χρόνο της παραγωγής, καθώς και άλλες αντικειμενικές αιτίες, οι οποίες καθιστούν τη συμμετοχή της Αρμενίας στη Γιουροβίζιον αδύνατη”.

Ο Martin Österdahl, εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού, δήλωσε από την πλευρά του:

“Η κοινότητα της EBU λυπάται βαθύτατα για το ότι το AMPTV αποφάσισε να αποσυρθεί από τη συμμετοχή του στον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Η Αρμενία έχει πολύ καλή παρουσία στον διαγωνισμό και φέρνει πάντα ενθουασιαμό και ποιοτικές ερμηνείες επί σκηνής. Καταλαβαίνουμε τους λόγους για την απόσυρσή τους και θα μας λείψουν στο Ρότερνταμ η σκληρή δουλειά και η επαγγελματικη τους αποστολή. Ελπίζουμε πάρα πολύ να υποδεχτούμε την Αρμενία πίσω το 2022”.

Ελπίζαμε σε μια επιστροφή της Αθηνάς Μανουκιάν, ωστόσο οι πρόσφατες πολεμικές συγκρούσεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, μολονότι δεν αναφέρονται σε καμία από τις δύο ανακοινώσεις, φαίνεται πως δεν άφησαν περιθώρια στη χώρα, ώστε να λάβει μέρος.

Μία σκέψη στο “Έκτακτη είδηση: η Αρμενία αποσύρεται από τη φετινή Γιουροβίζιον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.