Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα του Σαν Μαρίνο και της Αρμενίας

Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα του Σαν Μαρίνο και της Αρμενίας

Συνεχίζονται οι δεύτερες τεχνικές πρόβες στο Expo Tel Aviv με τις δύο εναπομείνασες από τον πρώτο ημιτελικό χώρες (Ελλάδα – Σαν Μαρίνο) και τις πρώτες από τον 2ο ημιτελικό ενώ την ημέρα θα κλείσουν οι πρώτες πρόβες των Big 5 και της διοργανώτριας χώρας.

Μετά λοιπόν την Ελλάδα οι επόμενες δύο χώρες που ανέβηκαν στην σκηνή για να προβάρουν για δεύτερη φορά την συμμετοχή τους ήταν το Σαν Μαρίνο και η Αρμενία.

Σαν Μαρίνο

Στην σκηνή ανεβαίνει ο Serhat το Σαν Μαρίνο για να κάνει την δεύτερη πρόβα της συμμετοχής του “Say Na Na Na”.

O Serhat  συνοδεύεται  όπως στην πρώτη πρόβα επί σκηνής από δύο άντρες χορευτές και 3 τραγουδίστριες στα φωνητικά.

Ο καλλιτέχνης σε όλη την διάρκεια της ερμηνείας του είναι ανεβασμένος σε ένα βάθρο, ενώ οι 2 χορευτές κρατούν κόνους σαν μεγάφωνα.  Οι LED οθόνες αναγράφουν τους στίχους του τραγουδιού σε ροζ και χρυσά γράμματα.

Το ντύσιμο του διαγωνιζομένου για το Σαν Μαρίνο παραμένει ίδιο καθώς εμφανίζεται με  ένα λευκό κοστούμι ενώ οι χορευτές λευκά σορτς και σακάκια.

Ουσιαστικά καμία διαφοροποίηση από την πρώτη πρόβα ενώ φωνητικά υπάρχει περιθώριο για περισσότερη βελτίωση.

Δείτε το video από τη δεύτερη πρόβα του Σαν Μαρίνο

ΑΡΜΕΝΙΑ

Επόμενη στην σκηνή είναη η Srbuk από την Αρμενία για την δεύτεη πρόβα της συμμετοχής Walking Out”

Η Srbuk εμφανίζεται μόνη επί σκηνής όπως και στην πρώτη πρόβα ενώ δεν υπάρχει και καμία διαφοροποίηση στο ντύσιμο της καθώς φοράει ένα μαύρο σακάκι και δερμάτινες μπότες, ενώ στο φόντο  επικρατούν κόκκινα, μαύρα και λευκά φώτα.

Φωνητικά διεκπεραιώνει το κομμάτι ικανοποιντικά, ενώ την στιγμή που πιάνει την υψηλή νότα στις LED οθόνες εμφανίζονται εικόνες σπασμένου γυαλιού ενώ δεν λείπουν και τα πυροτεχνήματα προς το τέλος του τραγουδιού.

Δείτε το βίντεο από τη δεύτερη πρόβα της Αρμενίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.