Ελλάδα : Δεύτερη τεχνική πρόβα για την Katerine Duska

Ελλάδα : Δεύτερη τεχνική πρόβα για την Katerine Duska

Επιστρέφουμε και σήμερα στο Expo Tel Aviv, για να δούμε τις πρόβες της έκτης ημέρας. Σήμερα θα δούμε τις δεύτερες τεχνικές πρόβες της Ελλάδας και του Σαν Μαρίνο από τον α ημιτελικό και 9 ακόμη χωρών από τον β ημιτελικό. Οι χώρες αυτές είναι οι εξής : Αρμενία, Ιρλανδία, Μολδαβία, Ελβετία, Λετονία, Ρουμανία, Δανία, Αυστρία και Σουηδία. Ακόμα θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες πρόβες της διοργανώτριας χώρας Ισραήλ καθώς και τις Big-5, δηλαδή την Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία το Ηνωμένο Βασίλειο και την Γερμανία.

Η κάθε δεύτερη πρόβα διαρκεί είκοσι μονάχα λεπτά, ενώ μέσα από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο youtube θα δημοσιευτούν τριάντα δευτερόλεπτα, αποκαλύπτοντας μας ένα μεγάλο απόσπασμα από το πως θα φανούν τηλεοπτικά στις 14 και 16 Μαΐου.

Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Ελλάδας

Πρώτη στη σκηνή, για τη δεύτερη πρόβα εμφανίστηκε η Katerine ντυμένη ακριβώς όπως και την πρώτη φορά. Υπήρξαν αλλαγές με το φωτισμό και έγινε προσπάθεια για να διορθωθούν κάποια από τα προβλήματα που είχαν απασχολήσει την ελληνική αποστολή. Ο γιγαντιαίος λωτός στο backround που είχαμε δει στην πρώτη πρόβα, αναφέρθηκε ότι αφαιρέθηκε, ωστόσο εμείς τον βλέπουμε σε κάποιες από τις φωτογραφίες, πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε σαν εφέ προς το τέλος.

Φωνητικά η Katerine τα πήγε πάρα πολύ καλά, όπως και στην πρώτη πρόβα. Κατάφερε να τα πάει θαυμάσια με την ψηλή νότα!

Δείτε φωτογραφίες από τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Ελλάδας

Δείτε παρακάτω το video από το official youtube channel της Eurovision

8 σκέψεις για το “Ελλάδα : Δεύτερη τεχνική πρόβα για την Katerine Duska

  1. Απλά μαγευτικό τόσο όσο το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Δεν με πειράζουν οι αλλαγές το θέαμα είναι μαγευτικό!!! Μπράβο

  2. Τι ωραια εικονα ειναι αυτη!! Μπραβο κατερινα μπραβο σε ολους! Καλα κανανε και δεν δειξανε πολλα στο official video. Την Τριτη καποιες κακοπροαίρετες θα τρεχουν να κρυφτουνε κατω απο τα φουστανια τους.

  3. είδα και το επίσημο βιντεάκι, περίμενα να το δω πρώτα.. απλή μαγεία! είναι υπέροχο, θαυμάσιο οπτικά, άρτιο φωνητικά! δεν ξέρω που θα τερματήσει και δε με ενδιαφέρει.. είναι τόσο ποιοτικό και όμορφο, τόσο μελωδικό και καλλιτεχνικό, που έχει κερφίσει ήδη την καρδιά μου! νομίζω πως στη φετινή eurovision έχει την πιο όμορφη, ρομαντική, καλλιτεχνική παρουσίαση! λατρεμένο ό,τι θέση και να καταλάβει! Κατερίνα και σε όλη την ομάδα και στην ερτ που φέτος ασχολήθηκε πραγματικά, πολλά πολλά συγχαρητήρια! καλή επιτυχία την τρίτη στον ημιτελικό, θα τα ξαναπούμε το σάββατο!

  4. Kαλό είναι. Όχι τόσο φορτωμένο όσο φοβόμουν, τουλάχιστον πριν γυρίσει η εγκατάσταση. Το τραγούδι της άψογο, το παίξιμο λίγο υπερβολικό. Προς το τέλος οι δεύτερες φωνές μου ακούγονται κάπως.

    Με βάση τα αποσπάσματα που είδα θα έλεγα πως η νίκη στον ημιτελικό είναι μεταξύ Ελλάδας, Αυστραλίας και Σερβίας. Την Κύπρο δεν τη βλέπω καθόλου καλά με βάση αυτό που είδαμε τουλάχιστον.

    1. Δηλαδή εσύ εντυπωσιάζεται με visual effects και όχι με μια καταπληκτική ερμηνεία και ένα ονειρικό staging? Τι ηλίθιοι υπάρχουν Χριστέ μου?

  5. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για τη συμμετοχή μας φέτος που ήταν τόσο καλλιτεχνική και δροσερή…Η φωνή της Κατερίνας είναι μοναδική και θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.