Ρωσία: Επιστροφή του Sergey Lazarev στο Τελ Αβίβ με την Dream Team;

Estimated read time 3 min read

Μια ανάρτηση στο Instagram με την αποκαλούμενη Dream Team της Eurovision στην Μόσχα ήταν αρκετή να φέρει πάλι στο προσκήνιο τα σχέδια της ομάδας για την Eurovision και μάλιστα αυτή την φορά να σχετίζονται με ενδεχόμενη επιστροφή του Sergey Lazarev στο Τελ Αβίβ.

Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ INSTAGRAM

Πριν λίγες μέρες τα μέλη της αποκαλούμενης Dream Team της Eurovision, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, με τον Ηλία Κοκοτό και τον Άλεξ Παναγή βρέθηκαν στην Μόσχα για να ηχογραφήσουν το κομμάτι το οποίο θα υπογράφουν ως συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Kontopoulos Studio Mosxa

Θυμίζουμε ότι αν και δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη επιβεβαίωση ότι το τραγούδι που ηχογραφείται προορίζεται για την Ρωσία, η προηγούμενη ανάρτηση του Philipp Kirkorov την ημέρα των γενεθλίων του Δ. Κοντόπουλου είχε στέψει τα σενάρια προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

View this post on Instagram

 

HAPPY BIRTHDAY, dear DIMITRIS @dimitriskontopoulos 🎼🎉🕺🏻! My genius composer, producer and friend!!! I want to wish you the happiest and most wonderful of birthdays. I want you to have the best time and remember how much our friendship means to me. I want to thank you for all your fantastic ideas, your talent that you share with me and help my artists @lazarevsergey @anilorak @anastasiyatolmacheva16 @mashatolmacheva16 @doredos_official @koldunmedia in our @eurovision time✌️ ! I can’t wait for our next adventure next year in Israel. It will be great! #birthday #деньрождения #eurovision So my dear———, have an amazing birthday. I’m thinking and raising my glass in a toast in your honor. Love always, Philip

A post shared by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on

Η ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Μετά από κείνη την ανάρτηση του Krikorov και την μετέπειτα φώτο του Κοντόπουλου από το στούντιο στην Μόσχα, ήρθε μια νέα σχετική ανάρτηση στο Instagram. Αυτή την φορά η ανάρτηση ήταν από τον Andrey Konoplev, τον παραγωγό ήχου των VI Sound Studios, απεικονίζει τον Δημήτρη Κοντόπουλο και Άλεξ Παναγή μέσα στο studio, από την πρόσφατη επίσκεψη των τελευταίων στην Μόσχα ενώ ο παραγωγός δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία αυτή.

 

View this post on Instagram

 

Pleasure to work with such great professionals! @dimitriskontopoulos @alxpanayi

A post shared by Andrew Weed Konoplev (@the_andrew_weed) on

Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ “IV SOUND STUDIOS” 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα χρησιμοποιεί τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις για ηχογράφηση κάποιου τραγουδιού. Η Dream Team έχει ηχογραφήσει προηγούμενες συμμετοχές της στην Eurovision στα ίδια στούντιο, μεταξύ αυτών τόσο η συμμετοχή του Sergey Lazarev το 2016 όσο και των Tolmachevy Sisters το 2014. Συχνός όμως επισκέπτης τους είναι και ο ίδιος ο Sergey που είδε τις τελευταίες του μουσικές δουλειές να ηχογραφούνται στα συγκεκριμένα στούντιο( Holodniy Noyabr, The One ). Όλες αυτές οι διαδρομές σε συνδυασμό με την πρόσφατη ανάρτηση του Andrey Konoplev αναζωπύρωσε τα σενάρια περί ενδεχόμενης επιστροφής του Sergey.

Χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επισήμως δεν μένει παρά να περιμένουμε να δούμε ποια είναι τα πραγματικά σχέδια της Dream Team για την Eurovision 2019. Θα επιβεβαιωθούν τα σενάρια που τους θέλουν να υπογράφουν το τραγούδι της Ρωσίας και μάλιστα με επιστροφή του Sergey Lazarev στην σκηνή της Eurovision; Μέχρι να μάθουμε όλη την ιστορία ας θυμηθούμε την τελευταία συμμετοχή του Ρώσου καλλιτέχνη το 2016 το οποίο είχε καταφέρει να κατακτήσει την τρίτη θέση στο σύνολο και την πρώτη θέση στις ψήφους του κοινού:

3Comments

Add yours
  1. 1
    Κώστας

    Ποια dream team καλέ! Νομίζω ότι πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτό, τα τελευταία τρία χρόνια μόνο αποκλεισμούς και κακές θέσεις έχουν πετύχει.

    • 2
      Γιώργος

      2016 νίκη στην τηλεψηφοφορία
      2017 η καλύτερη θέση της Ελλάδας τα τελευταία 5 χρόνια
      2018 10η θέση με την Μολδαβία και αποκλεισμός για το Αζερμπαιτζάν

      δεν το λες και άσχημα

  2. 3
    Μάριος

    Μεγάλη κατάντια για τη Ρωσία με την τόσο πλούσια καλλιτεχνική παράδοση και το τόσο μεγάλο πλήθος καλλιτεχνών, να γίνεται επί τόσα χρόνια απευθείας ανάθεση στον ίδιο και τον ίδιο ξένο σύνθετη πλαστική ποπ, παραμερίζοντας τόσους σημαντικούς εγχώριους δημιουργούς.

Comments are closed.