Γερμανία: Απόψε ο εθνικός τελικός της χώρας “Unser Lied für Lissabon”

Γερμανία: Απόψε ο εθνικός τελικός της χώρας “Unser Lied für Lissabon”

Απόψε θα μάθουμε τον εκπρόσωπο της Γερμανίας για την Eurovision 2018, αφού θα πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της χώρας Unser Lied für Lissabon (Ένα τραγούδι για τη Λισαβόνα). Παρουσιαστές της βραδιάς, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Studio Berlin Adlershof στο Βερολίνο, θα είναι η ελληνικής καταγωγής Linda Zervakis και ο τηλεπαρουσιαστής Elton.

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε να διεκδικούν το χρυσό εισιτήριο για τη Λισαβόνα οι εξής 6 υποψήφιοι:

Ο νικητής θα προκύψει έπειτα από την ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από ένα εκατονταμελές πάνελ αποτελούμενο από φανς της Eurovision και από μία διεθνή επιτροπή 19 μελών.

Καλεσμένος του σόου θα είναι ο δεκαοκτάχρονος δημοφιλής Γερμανός τραγουδιστής Mike Singer, όπου θα ερμηνεύσει το τραγούδι του Deja Vu.

Το Unser Lied für Lissabon θα ξεκινήσει στις 21:15 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

8 σκέψεις για το “Γερμανία: Απόψε ο εθνικός τελικός της χώρας “Unser Lied für Lissabon”

  1. Πολυ καλο το επιπεδο στη γερμανια φετος…ολα μου αρεσουν ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο…κανενα ομως δε το λες κακο τραγουδι.
    Ενδεχομενως το αγαπημενο μου “οριακα” να ναι το you and i(οχι της Αρμενιας σαφως :P) ενω τα “house one fire” “i mog di so”να τα ηθελα στη σκηνη της eurovision…
    ΥΓ:ακομα απορω πως το 2015 και 2016 η γερμανια ηρθε τελεταια,ενω το 2014 θεωρω αξιζε κατι καλυτερο…Περυσι οκ ηταν πραγματι αδιαφορο 😛

    1. Μια χαρά τους αξιζαν οι θέσεις που πηραν όταν το 2014 δεν έστειλαν τους Unheilig (αν είναι δυνατόν!) και το 2015 έφτυσαν τις Laing και τους Farhenhaidt για να ψηφίσουν τον νικητή ενός reality που τους κρέμασε κιόλας! Αυτά τα εγκλήματα πληρώνονται. Ακόμα και το 2016 οι Gregorian κάποιο μπούγιο παραπάνω θα έκαναν στο televote σε σχέση με αυτή την άχρωμη, άοσμη
      και άκαμπτη κοπελίτσα που πήγε τελικά. Γενικώς προσπαθούν να στέλνουν όσο το δυνατό πιο ανώδυνα και “συναινετικά” πράγματα αποφεύγοντας κάθε ρίσκο και αυτό δικαίως το πληρώνουν.

      Από τα φετινά, της Natia και του Μichael μου φαίνονται καλούτσικα. Του Ryk μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακουδα. Οι Voxxclub έχουν τραγουδήσει και πιο διασκεδαστικά καγκουρο-έπη από τούτο εδώ.

      1. Δυνητικα,ναι,θα μπορουσαν να στειλουν καλυτερες συμμετοχες που ειχαν στις εθνικες επιλογες τους απο αυτες που εν τελει εστειλαν,αλλα αυτο δε νομιζω να το γνωριζει ο μεσος τηλεθεατης,που δε γνωριζει καν τη διαδικασια επιλογης που ακολουθει καθε χωρα.
        Αυτο που πιστευω ειναι οτι σε σχεση με αλλες συμμετοχες το 2014 2015 και 2016 η γερμανια ηταν καλυτερη και ομως τερματισε σε χαμηλετορη θεση απο αλλες χωρες με πιο αδιαφορα κομματια(προσωπικη εκτιμηση παντα)

        1. Οι τηλεθεατές σίγουρα δεν γνωρίζουν πως καταλήγουν στην επιλογή τους, όμως οταν αυτή γίνεται με κριτήρια καθωσπρεπισμού του στιλ τι μπορούμε να στείλουμε που δεν θα προβληματίσει κανέναν, δεν θα διχάσει κτλ, πολύ συχνά καταλήγει σε σούπα.

          Για την κοπελίτσα του 2016 έγραψα οτι ήταν “άκαμπτη” για να μη χρησιμοποιήσω λέξη που παραπέμπει σε γνωστό ζαρζαβατικό. Οπότε μην με αναγκάζετε :-Ρ

  2. Της Ivy και της Natia μου είναι εντελώς αδιάφορα.
    Του Xavier, ok.
    Οι Voxxxclub έχουν αυτό το ιδιαίτερο γερμανικό χιούμορ, που σε κάποιους μπορεί να μοιάζει με “καγκουριά” ή και καφρίλα.

    Από ‘κει και πέρα, οι επιλογές είναι σαφώς μόνο δύο:
    Το You Let Me Walk Alone είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι (με πολύ ωραίους στίχους επίσης).

    ΑΛΛΆ…
    Το You And I είναι τουλάχιστον ένα κλικ πάνω. Κομματάρα!!!!
    Ελπίζω σ’ ένα καλό live γιατί όσον αφορά τη Γερμανία, όποιος καεί στο χυλό (The Righteous Ones), φυσάει και το γιαούρτι 😛

  3. Λίγο μετά το λάιβ, λίγο πριν τα αποτελέσματα:
    Πολύ καλό το επίπεδο στη Γερμανία στο λάιβ. Αν εξαιρέσεις το My own way, που δεν ξέρει πού πατάει η Natia Todua, όλα τα άλλα έχουν πολύ ενδιαφέρον, ακόμα κι οι γερμανοκάγκουρες. Προσωπική επιλογή το Υou let me walk alone. (Aν πάει ο Ryk, παρακαλώ να πετάξει την κοπελίτσα από το πιάνο γιατί μας έσπασε τα νεύρα. Ας κάνει κανα ακροβατικό ο ίδιος που το ‘χει. Α, και να μην κάνει βιμπράτο με το σαγόνι γιατί είναι τουλάχιστον γελοίο κι είναι κρίμα γιατί κατά τα άλλα είναι μια χαρά.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.