Αυστραλία: Σε συζητήσεις με την EBU για μόνιμη συμμετοχή στην Eurovision

Αυστραλία: Σε συζητήσεις με την EBU για μόνιμη συμμετοχή στην Eurovision

Σε συνέντευξη του στο  ESCDaily, o executive supervisor της EBU, Jon Ola Sand, δήλωσε ότι στο Reference Group, γίνονται συζητήσεις για το αν θα επιτραπεί στην Αυστραλία να συμμετέχει μόνιμα στους διαγωνισμούς της Eurovision. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Η Αυστραλία έχει αποδείξει ότι προσφέρει σπουδαίους καλλιτέχνες, αποτελέσματα και αφοσίωση. Έτσι θα το συζητήσουμε. Η επόμενη συνεδρίαση του reference group θα γίνει τον Ιανουάριο. Εάν δεν είναι στην ημερήσια διάταξη τότε θα το συζητήσουμε αργότερα. Αλλά θα αποφασίσουμε αν θα παραμείνει το τρέχον μοντέλο ή θα ανοίξει μια μόνιμη θέση για την Αυστραλία“.

Η Αυστραλία στις τρεις συμμετοχές της στον διαγωνισμό της Eurovision από το 2015 και έπειτα, κατάφερε να μπει σε όλες στην πρώτη δεκάδα, με καλύτερο αποτέλεσμα την δεύτερη θέση το 2016 με την Dami Im και το “Sound of Silence“.

3 σκέψεις για το “Αυστραλία: Σε συζητήσεις με την EBU για μόνιμη συμμετοχή στην Eurovision

  1. Πρώτον είναι μόνιμη για να συμμετάσχει ήδη τρια χρόνια και παει για τον τεταρτον απλά νομίζω οτι ψαχνουν τροπο για να το ανακοινώσουν και<> ασε που συμφέρει και την Ebu απο άποψη οικονομικου αφου η οικονομία της είναι πολυ καλη που σε μερικα χρονια θα συζητάει να ανήκει στις Big Five και δεύτερον το 2015-16 στειλανε τραγουδάνε το 17 στείλανε ενα μετριο τραγουδιστή με ένα αθλιο και αδιάφορο τραγουδι και η φετινη δεκάτη θέση ηταν χάρη στις επιτροπές γιατί το κοινό την είχε πολυ χαμηλά απο τις μεγαλύτερες αδικίες του διαγωνισμού φετος μια ηταν αυτη και η αλλη η υπουλη νικη της Πορτογαλίας με ενα αδιαφορο τραγουδι και εναν σνομπ τραγουδιστή αν η μανατζερ του δεν πουλούσε το όλο θεμα με την υγεία του θα ηταν εκεί που του αξιζει εκτος δεκάδας

      1. Εννοουσα δεκάδα και δεν το άξιζε γιατί στο κοινό ηταν εκτός δεκάδας χάρη στις επιτροπές βγήκε 9 θέση και αδικηθήκαμε εμείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.