Ιρλανδία 2017: θέλω τον Johnny Logan να γράψει το φετινό τραγούδι. Μόνο αυτός μπορεί να φέρει τη νίκη στην Ιρλανδία

Ιρλανδία 2017: θέλω τον Johnny Logan να γράψει το φετινό τραγούδι. Μόνο αυτός μπορεί να φέρει τη νίκη στην Ιρλανδία

Αυτή η δήλωση-βόμβα ακούστηκε από τα χείλη του κριτή στο X-Factor του Ηνωμένου Βασιλείου και μάνατζερ, Louis Walsh, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Irish Mirror” Αφού έπλεξε το εγκώμιο του Αυστραλιανής καταγωγής Ιρλανδού, Johnny Logan (Seán Patrick Michael Sherrard), ο οποίος κέρδισε ως ερμηνευτής το 1980 και το 1987 και ως συνθέτης το 1992, πρόσθεσε: “Ξέρει τη φόρμουλα και τι λειτουργεί-δεν υπάρχει κανένας εκεί έξω καλύτερος από αυτόν που να ξέρει πως να κερδίσει”. Σε περίπτωση που δεν αποδεχτεί την πρόταση, ο 64χρονος Louis Walsh, ο οποίος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το ζήτημα της ιρλανδικής εκπροσώπησης στο Κίεβο, θα πάρει τραγούδι από κάποιον μεγάλο Άγγλο συνθέτη (δεν είπε ποιον έχει στον νου του).

louis-walsh

“Έριξε και κάποιες μπηχτές” για το κανάλι, το RTE, το οποίο έστειλε κατά το παρελθόν ακατάλληλους καλλιτέχνες και του σύστησε φέτος να στείλει καλό τραγούδι και καλό ερμηνευτή, όπως κάνουν οι υπόλοιπες χώρες στην Ευρώπη, καθότι το κοινό είναι διεθνές και δεν ξεγελιέται με ένα μέτριο τραγούδι. θεωρεί ότι η Ιρλανδία χρειάζεται κάτι σαν τους Jedward.

Θυμίζουμε ότι στις 16 Δεκεμβρίου, το σμαραγδένιο νησί επέλεξε με εσωτερική διαδικασία τον Brendan Murray, πρώην μέλος του boy band Hometown, το οποίο ιδρύθηκε το 2014 και διαλύθηκε πρόσφατα. Βεβαίως και πέρυσι έστειλαν τον Nicky Byrne, πρώην μέλος των Westlife, χωρίς να καταφέρει τίποτα…

15589938_1203247549760234_8991749701672797012_n

 

Διαβάστε προηγούμενο άρθρο μας για την επιλογή του νεαρού.

Ο Brendan Murray εκπρόσωπος της Ιρλανδίας για το 2017

Ήδη το RTE και ο Louis Walsh εξέδωσαν προκήρυξη για υποβολή τραγουδιών μέχρι τις 16 Ιανουαρίου. Θα περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν ο Johnny Logan ανταποκριθεί στην ειδική -πολύ τιμητική- πρόσκληση που του έγινε. Λέτε ο “Mr Eurovision” να καταφέρει την 4η νίκη του;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.