Όταν ο νικητής του “BE.SO 2012″συνάντησε τον Παντελή Παντελίδη

Όταν ο νικητής του “BE.SO 2012″συνάντησε τον Παντελή Παντελίδη

Ως έναν μικρό φόρο τιμής στον τραγουδιστή και δημιουργό Παντελή Παντελίδη που έφυγε πρόωρα από την ζωή, με τον τραγικό τρόπο που όλοι μας γνωρίζουμε, αξίζει να αναφερθούμε στο πρόσφατο παρελθόν, όταν ¨συνωμότησε το σύμπαν” και το INFE ήταν αυτό που ένωσε το BE.SO (τη γνωστή σε όλους μας διοργάνωση που γίνεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη) με τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη με “τρόπο” που δεν υπάρχει λόγος να αναλυθεί..αρκεί που τον γνωρίζουν οι εμπλεκόμενοι και υπάρχει το αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα ο πολύ γνωστός στη χώρα του Σέρβος καλλιτέχνης Sasa Kovasevic, που κέρδισε την πρώτη θέση στη διοργάνωση του σωματείου μας BE.SO 2012 ως Σερβία με το ¨kako posle nas” θέλησε να διασκευάσει στη γλώσσα του κάτι το “πολύ επιτυχημένο” από τη χώρα μας και μετά απο τελικώς τη γνωριμία που τους έγινε,συνεργάστηκε με τον Παντελή Παντελίδη και με τον τίτλο “Slučajno/Τυχαία” διασκεύασε στη γλώσσα του τη πρώτη τότε μεγάλη επιτυχία του Έλληνα τραγουδοποιού.
Με μια πανέμορφη οπτικοποίηση του τραγουδιού στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής προέκυψε για όσους θυμούνται …το παρακάτω αποτέλεσμα.
Άξίζει να το θυμηθούμε..

Καλό παράδεισο Παντελή..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.