Νεκτάριος Τυράκης: Με “Ελληνική πινελιά” το San Marino

Νεκτάριος Τυράκης: Με “Ελληνική πινελιά” το San Marino

“Ελληνοτουρκική” συμμαχία με..”σημαία San Marino”,θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η συνταγή που φέτος το μικρό κρατίδιο του San Marino θέλησε να χρησιμοποιήσει για την εκπροσώπηση του στη Eurovision 2016.
΄Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο Τούρκος τραγουδιστής και δημοφιλής παρουσιαστής Serhat, θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη φετινή διοργάνωση,ενώ το SMRTV με ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι το τραγούδι τους έχει γραφτεί απο τον Τούρκο συνθέτη Olcayto Ahmet Tugsuz -ο οποίος είχε συμμετοχή ακόμα τρείς φορές στο διαγωνισμό με την Τουρκία (1978 μέλος του συγκροτήματος Nazar με το “Sevince”,συμμετοχή το 1982 ως δημιουργός στο “Hani” του Neco καθώς και ως συνθέτης και στιχουργός το 1987 του “Sarkim Sevgi Ustune” από το την Seyyal Taner και το συγκρότημα Locomotif-.
Η χώρα μας για μια ακόμα φορά ¨δίνει τα φώτα της” μέσω του γνωστού στιχουργού Νεκτάριου Τυράκη, ο οποίος και στο παρελθόν είχε συνεργασθεί με τον δημοφιλή τραγουδιστή (Chocolate flavor με την Victor Lazlo).
‘Όπως και ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού προφίλ που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,θα είναι αυτός που θα γράψει τους στίχους στο τραγούδι.
Γνωστός για τις δημιουργίες του στην Ελληνική δισκογραφία αλλά και με τις συμμετοχές του στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού (Shake it 2004/Σάκης Ρουβάς -μαζί με τον Νίκο Τερζή, Love me tonight 2005 Angelica Agurbash/Belarus και πάλι με τον συνθέτη Νίκο Τερζή) ο Νεκτάριος Τυράκης έχει προσπαθήσει και άλλες φορές σε Ελληνικούς τελικούς ενώ έχει τιμήσει με τη παρουσία του εκδηλώσεις του σωματείο μας.
Και αυτή τη φορά, στη νέα του προσπάθεια με τον Άγιο Μαρίνο,είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και αυτή τη φορά και θα συμβάλλει σε ένα άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Ήδη ο δημοφιλής στιχουργός έχει αποστείλλει τις ευχαριστίες του στο σωματείο μας,μέσω γραπτού του κειμένου,και ελπίζει η δουλειά του να αγαπηθεί και να στηριχτεί και από όλους μας.
Το τραγούδι έγινε επίσης γνωστό ότι θα δισκογραφηθεί στα Rouge Studios στις Βρυξέλλες, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε άλλες εκδοχές όπως Αγγλικά,Ιταλικά,Γαλλικά καθώς και σε άλλες γλώσσες.
Η γνωστή Ιταλίδα στιχουργός Mariella Nava, που έχει γράψει τραγούδια για μια σειρά από διεθνείς καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Andrea Bocelli,Grace Jones και Dionne Warwick θα επιμεληθεί την Ιταλική έκδοση,ενώ επίσης έγινε γνωστό και το όνομα του Stéphane Laporte, ο οποίος έγραψε τη γαλλική εκδοχή γνωστός με τη σειρά του για την ενασχόληση του με επιτυχημένα μιούζικαλ΄όπως το Μάγο του Όζ,το Mamma Mia και το Grease.
Ο Serhat ήδη αποκαλείται ως ο “ευγενής Ιππότης του Σαν Μαρίνο” ενώ η ταυτότητα της συμμετοχής της χώρας αυτής φέτος έχει χαρακτηριστεί ως “Πολυεθνική συνταγή “που σκοπό έχει την “επιτυχία”.
Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Μαρτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.