Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 21η θέση την τελευταία δεκαετία

Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 21η θέση την τελευταία δεκαετία

Συνεχίζουμε την σειρά poll του Infe Greece και σας θέλουμε συντονισμένους μαζί μας για να αναδείξουμε τα καλύτερα τραγούδια. Οι δημοσκοπήσεις μας έχουν να κάνουν με το καλύτερο τραγούδι που βρέθηκε σε μία συγκεκριμένη θέση στην τελική κατάταξη κατά την τελευταία δεκαετία (2010-2019). Πριν λίγες μέρες αναδείξαμε το καλύτερο τραγούδι που τερμάτισε στην 22η θέση, ενώ σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια που βρέθηκαν στην 21η θέση της τελικής κατάταξης.

Πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε το καλύτερο τραγούδι από όσα έλαβαν την 21η θέση. Mπορείτε να θυμηθείτε τα τραγούδια εδώ και έπειτα να ψηφίσετε τα 3 αγαπημένα σας στο παρακάτω poll.

Ποιό είναι το αγαπημένο σας τραγούδι που τερμάτισε στην 21η θέση κατά την τελευταία δεκαετία;

3 σκέψεις για το “Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 21η θέση την τελευταία δεκαετία

  1. Χμμμ πολύ ενδιαφέρουσα λίστα…

    AWS και Duska χωρίς δεύτερη σκέψη.

    Η Ουγγαρία ήταν το #1 μου το 2018. Άρτο δείγμα Nu Metal. Μοναδική μου ίσως ένσταση εκείνο το stage dive το οποίο ήταν fake και θα μπορούσε να λείπει.

    Για το Better Love τι να πω; Όσες ενστάσεις και να έχουν κάποιοι για το staging, άξιζε να τερματίσει πολύ πιο ψηλά. Φοβάμαι ότι οι Ευρωπαίοι έδωσαν ένα πολύ λάθος μήνυμα στη Ελλάδα με αυτό το αποτέλεσμα: Ότι μας επιβραβεύουν μόνο όταν στέλνουμε φτηνά εθνοποπάκια.

    Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα το κράξιμο που είχε φάει η Ισπανία το 2015. Μια χαρά εμένα μου φάνηκε τόσο ερμηνευτικά όσο και σκηνικά.

  2. Τα καλύτερα 2019-2018-2010.
    Την συμμετοχή της Ουγγαρίας το ’18 και το δικό μας better love τα βρήκα εγκληματικά υποτιμημένα. Στη δική μας περίπτωση μάλιστα, απορώ πως αγνοηθηκαμε σκανδαλωδώς με ένα σύγχρονο κομμάτι με ωραία ερμηνεία και σκηνική παρουσία αξιοπρεπή αν και δεν άρεσε σε όλους… Μην αναφερθώ στο ότι σε επιτροπές ορισμένων χωρών ήμασταν στη τριάδα του ημιτελικού και οι ίδιες επιτροπές στον τελικό όχι μόνο δε μας ψήφισαν αλλα μας είχαν Bottom 5(βλ. Μαυροβούνιο Ισραήλ Σλοβενία Ισπανία)
    Άλλες καλές συμμετοχές που τερμάτισαν στην 21η θέση θεωρώ εκείνη του 2016 και 2015(αν κι έχανε πολύ λάιβ). Οι υπόλοιποι κάπως μέτριες ως κακές. χειρότερη όλων το “glorious” GER 2013. Φωνητικά και σκηνικά ένα μετριοτατο θέαμα για ένα κομμάτι-κλωνος του euphoria.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.