Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 2η θέση την τελευταία δεκαετία

Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 2η θέση την τελευταία δεκαετία

Συνεχίζουμε την σειρά poll του Infe Greece και σας θέλουμε συντονισμένους μαζί μας για να αναδείξουμε τα καλύτερα τραγούδια. Οι δημοσκοπήσεις μας έχουν να κάνουν με το καλύτερο τραγούδι που βρέθηκε σε μία συγκεκριμένη θέση στην τελική κατάταξη κατά την τελευταία δεκαετία (2010-2019). Πριν λίγες μέρες αναδείξαμε το καλύτερο τραγούδι που τερμάτισε στην 3η θέση, ενώ σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια που βρέθηκαν στην 2η θέση της τελικής κατάταξης.

Πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε το καλύτερο τραγούδι από όσα έλαβαν την 2η θέση. Mπορείτε να θυμηθείτε τα τραγούδια εδώ κι έπειτα να ψηφίσετε τα 3 αγαπημένα σας στο παρακάτω poll.

Ποιά είναι η αγαπημένη σας συμμετοχή από όσες έλαβαν την 2η θέση κατά την τελευταία δεκαετία;

3 σκέψεις για το “Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 2η θέση την τελευταία δεκαετία

  1. Ιταλια 2019 το αγαπημένο μου, με την τριάδα μου να συμπληρώνουν Τουρκία 2010 Κ Ολλανδία 2014. Κάποιες από τις 2ες θέσεις πάντως ήταν πραγματικά ασχολιαστες (ειδικά 2012 και 2013)

  2. Αρκετες αγαπημένες μου συμμετοχες στην 2η θέση.
    Προσωπικά ψήφισα την Ολλανδία,την Κύπρο (κυρίως λόγω performer και λιγότερο τραγουδιού καθώς θεωρώ πως η Φουρέιρα είναι εξαιρετική performer) και την Ιταλία το ’19
    Παρόλα αυτά θα ήθελα να ψηφίσω και Τουρκία, Ρωσία(λόγω ερμηνείας κυρίως)και ιταλια το ’11.
    Πιο υπερτιμημένη 2η θέση θεωρώ το Αζερμπαϊτζάν που ναι μεν είχες φοβερό στήσιμο αλλά το τραγούδι μετριοτατο.
    Τα υπόλοιπα αξιοπρεπή με

  3. Ψήφισα Calm After The Storm (έπρεπε να νικήσει ή αυτό ή η Νορβηγία εκείνη τη χρονιά), Madness Of Love (από τις καλύτερες jazzy συμμετοχές ever στη γιουροβίζιον) και σαν τρίτη επιλογή ήμουν μεταξύ we could be the same και Soldi. Ψήφισα το πρώτο.

    Χειρότερο όλων αυτό του 2012.
    Συμφωνώ με Κωνσταντίνο για Φουρέϊρα και Αζερμπαϊτζάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.