Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 5η θέση την τελευταία δεκαετία

Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 5η θέση την τελευταία δεκαετία

Συνεχίζουμε την σειρά poll του Infe Greece και σας θέλουμε συντονισμένους μαζί μας για να αναδείξουμε τα καλύτερα τραγούδια. Οι δημοσκοπήσεις μας έχουν να κάνουν με το καλύτερο τραγούδι που βρέθηκε σε μία συγκεκριμένη θέση στην τελική κατάταξη κατά την τελευταία δεκαετία (2010-2019) και όχι μόνο… Πριν λίγες μέρες αναδείξαμε το καλύτερο slogan του διαγωνισμού αυτά τα χρόνια, ενώ σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια που βρέθηκαν στην 5η θέση της τελικής κατάταξης.

Πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε το καλύτερο τραγούδι από όσα έλαβαν την 5η θέση. Mπορείτε να θυμηθείτε τα τραγούδια εδώ κι έπειτα να ψηφίσετε τα 3 αγαπημένα σας στο παρακάτω poll.

Ποιά είναι η αγαπημένη σας συμμετοχή από όσες έλαβαν την 5η θέση κατά την τελευταία δεκαετία;

4 σκέψεις για το “Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 5η θέση την τελευταία δεκαετία

  1. Τελικά δεν μου αρέσουν και πολύ τα τραγούδια που κατέλαβαν την 5η θέση την τελευταία δεκαετία. Ψήφισα Ιταλία 2018,Αλβανία 2012 και Σουηδία 2019.

  2. Πάρτυ υπερτιμημένων η 5η θέση!

    Ψήφισα: 2012 και 2018 (και τα δύο στο τοπ 3 μου στις χρονιές τους) και το 2017 επειδή μου άρεσε η χορογραφία.
    Χειρότερο όλων, με διαφορά: 2010.

  3. Μετριότητες στη 5η θέση….
    Με διαφορά η Ιταλία (18) και η Αλβανία (12) ο,τι καλύτερο και σαν 3η επιλογή ψήφισα το drip drop το οποιο πριν 10 χρόνια το λάτρευα, πλέον όχι και τόσο αλλά συχνά ομολογώ ότι πιάνω τον εαυτό μου να το τραγουδάει, όταν θα τύχει να το ακούσω.
    Από εκεί και πέρα αξιοπρεπείς ήταν οι συμμετοχές της Σουηδίας (17) ,της Αυστραλίας και της Ουγγαρίας. Τα υπόλοιπα από μέτρια (Σουηδία ’19) ως τραγικά υπερτιμημένα (Σουηδία 16 Δανία 11 Ρωσία 13)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.