Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 6η θέση την τελευταία δεκαετία

Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 6η θέση την τελευταία δεκαετία

Συνεχίζουμε την σειρά poll του Infe Greece και σας θέλουμε συντονισμένους μαζί μας για να αναδείξουμε τα καλύτερα τραγούδια. Οι δημοσκοπήσεις μας έχουν να κάνουν με το καλύτερο τραγούδι που βρέθηκε σε μία συγκεκριμένη θέση στην τελική κατάταξη κατά την τελευταία δεκαετία (2010-2019). Πριν λίγες μέρες αναδείξαμε το καλύτερο τραγούδι που τερμάτισε στην 7η θέση, ενώ σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια που βρέθηκαν στην 6η θέση της τελικής κατάταξης.

Πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε το καλύτερο τραγούδι από όσα έλαβαν την 6η θέση. Mπορείτε να θυμηθείτε τα τραγούδια εδώ κι έπειτα να ψηφίσετε τα 3 αγαπημένα σας στο παρακάτω poll.

Ποιά είναι η αγαπημένη σας συμμετοχή από όσες έλαβαν την 6η θέση κατά την τελευταία δεκαετία;

5 σκέψεις για το “Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 6η θέση την τελευταία δεκαετία

  1. Αρκετά καλές συμμετοχες στην 6η θέση.
    Προσωπικό μου τοπ 3(με διαφορά): Ελλάδα (από τα καλύτερα που έχουμε στείλει εδώ και πολλά χρόνια)
    Εσθονία (το kuula είναι μια από της αγαπημένες μου συμμετοχες της χώρας) και Λετονία που είναι μακράν η καλύτερη συμμετοχη της χώρας.
    Από εκεί και πέρα μου άρεσαν επίσης οι συμμετοχές της Βοσνίας, Ουκρανίας (εξαιρετική performer και staging αν και το τραγούδι υστερούσε λίγο), Γαλλίας, Ιταλίας (και τα δύο τα βρήκα λίγο προβληματικά επί σκηνής) και Νορβηγίας,που το εκτίμησα επί σκηνής αν και η 1η θέση στο televoting ήταν υπερβολική…
    Οι χειρότερες, ή μάλλον όχι τόσο αγαπημένες μου 10ες θέσεις ήταν αυτές για την Τσεχία και το Βέλγιο.

  2. Tom Dice – Me And My Guitar: Πριν από 10 χρόνια μου άρεσε αρκετά. Τώρα μ’ αφήνει παγερά αδιάφορο.

    Dino Merlin – Love In Rewind: Τραγούδι με χαρακτήρα παρά την κακή προφορά του Dino στα Αγγλικά. Στο τοπ 10 μου για το 2011.

    Ott Lepland – Kuula: Επίσης στο τοπ 10 μου στη χρονιά του. Δεν κατάλαβα γιατί ο Ott αποφάσισε να κάνει φωνητικές επιδείξεις επί σκηνής.

    Koza Mostra ft. Agathon Iakovidis – Alcohol Is Free: Η τρίτη πιο αγαπημένη μου ελληνική συμμετοχή ever! Αυτά.

    Mariya Yaremchuck – Tick Tock: Τυπικό ποπάκι (με το ανάλογο gimmick επί σκηνής), από αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει η Ανατολική Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια.

    Aminata – Love Injected: Όταν επιλέχθηκε το συγκεκριμένο τραγούδι το 2015, ήμουν πυρ και μανία γιατί ήμουν φανατικός με το Nefelibata και την MNTHA. Με το που το είδα πάνω στη σκηνή της γιουροβίζιον όμως, το λάτρεψα. Μιλάμε για μια από τις κορυφαίες ερμηνείες/σκηνικές παρουσίες εδώ και πολλά χρόνια.

    Amir – J’ai Cherche: Χωρίς να με ενθουσιάζει ιδιαίτερα, θεωρώ δίκαιη τη θέση του στο τοπ 10.

    Francesco Gabbani – Occidentali’s Karma: Κλασσικό παράδειγμα τραγουδιού που πετσοκόβεται για να προσαρμοστεί στα γιουροβιζιονικά δεδομένα. Σε συνδυασμό με τα όχι και πολύ καλά τηλεοπτικά πλάνα τη βραδιά του τελικού, μας άφησε κάπως… Παραμένει όμως ένα κορυφαίο τραγούδι και ο Gabbani πολύ χαρισματικός.

    Mikolas Josef – Lie To Me: Από τα τραγούδια εκείνα που δεν καταλαβαίνω τι τους βρίσκουν…. Ή μάλλον… καταλαβαίνω.

    KEiiNO – Spirit In The Sky: Ανυπόφορη σλαγκεριά, με την οποία όμως έχω πιάσει τον εαυτό μου να ψιλολικνίζεται καμιά φορά. Η πρωτιά στο televote ασχολίαστη πραγματικά.

    Ψήφισα 13, 15, 17.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.