Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 10η θέση την τελευταία δεκαετία

Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 10η θέση την τελευταία δεκαετία

Συνεχίζουμε την σειρά poll του Infe Greece και σας θέλουμε συντονισμένους μαζί μας για να αναδείξουμε τα καλύτερα τραγούδια. Οι δημοσκοπήσεις μας έχουν να κάνουν με το καλύτερο τραγούδι που βρέθηκε σε μία συγκεκριμένη θέση στην τελική κατάταξη κατά την τελευταία δεκαετία (2010-2019). Πριν λίγες μέρες, κάναμε ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα poll και αναδείξαμε το καλύτερο interval act της τελευταίας δεκαετίας, ενώ σήμερα επιστρέφουμε στα γνωστά και θα έχετε την δυνατότητα να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια που βρέθηκαν στην 10η θέση της τελικής κατάταξης.

Πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε το καλύτερο τραγούδι από όσα έλαβαν την 10η θέση. Mπορείτε να θυμηθείτε τα τραγούδια εδώ κι έπειτα να ψηφίσετε τα 3 αγαπημένα σας στο παρακάτω poll.

Ποιά είναι η αγαπημένη σας συμμετοχή από όσες έλαβαν την 10η θέση κατά την τελευταία δεκαετία;

7 σκέψεις για το “Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την 10η θέση την τελευταία δεκαετία

  1. wow Φοβερή λίστα!
    Το μόνο που δε μου αρέσει είναι το Dancing In The Rain (ακόμα και το Lucky Day είχε πλάκα).

    Ψήφισα Lena, ByeAlex, Hatari οι οποίοι ήταν αντίστοιχα #2, 1, 1 στις χρονιές τους στο τοπ μου.

  2. Η πιο δυνατή “θέση” ως ώρας. Πολύ καλές συμμετοχες που κάποιες άξιζαν ακόμα υψηλότερη θέση.
    Δικό μου τοπ 3. Quedate conmigo/ Taken by a stranger και kedvesem.
    Τα τρία αυτά θεωρώ άξιζαν και κάτι παραπάνω όπως και το sweet People.
    Από εκεί και πέρα η συμμετοχή της Σερβίας και της Ισπανίας (14) είχαν εξαιρετικές ερμηνεύτριες. Της Μολδαβία και του Βελγίου στήθηκαν πολύ έξυπνα επί σκηνής ενώ οι Hatari ήταν μια κατηγορία μονοι τους. Iconic!
    Ως πιο “αδύναμη” 10η θέση θεωρώ τη συμμετοχή της Νορβηγίας το ’17.

  3. Δικό μου τοπ3τα εξής: Taken By A Stranger, What’s the Pressure και Grab The Moment (#1 για εκείνη τη χρονιά για εμένα) . Πολύ καλή λίστα και φυσικά υπάρχουν και οι HATARI που είναι μια κατηγορία μόνοι τους!

  4. Αρκετά καλό συνολο συμμετοχών. Προσωπικό αγαπημένο μου το “ωμό” Sweet people, με μια Ουκρανία να καταλήγει σε αυτό το τραγούδι μετά από μεγάλους κόπους κ βάσανα εκείνη τη χρονιά, πολυ δυνατό στιχουργικά με μια πολυ καλη ερμηνεύτρια . Το #2 μου για το 2010. Ακολουθεί το Dancing in the rain που παρότι δε το είχα συμπαθήσει λόγω του ότι είχαν πιο δυνατό τραγούδι στην επιλογή τους, η Ruth το “πουλησε” υπέροχα. Πολυ ταλαντούχα. Το τρίτο που ψήφισα ήταν το Kedvesem, ωραίο και τσιλ τραγούδι που κανείς δε το ειχε πολυπιστεψει. Ακολουθεί στενά το Beauty Never Lies (guilty pleasure) και το Taken by a stranger που ήταν απ’τις δυνατές συμμετοχές της Γερμανίας. Quedate conmigo και What’s the pressure επίσης καλές συμμετοχές, αν και η πρώτη δε με τρέλανε όσο άλλους ενώ η δεύτερη κέρδισε πολυ σκηνικά, όπως ακριβώς έγινε και με το My Lucky Day. Τα μόνα που δε μου άρεσαν είναι το Grab the Moment και το Hatrid mun sigra, καθόλου του γουστου μου.

  5. Πολύ δυνατές συμμετοχές θα συμφωνήσω..η 10η θέση “μοίρασε” κατά πολύ όσους ψηφίζουν και προς το παρόν δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.